Helt konstigt

Jag har försökt att komma in på min blogg ettag nu, men det har inte fungerat. Konstigt... undra om andra haft mitt problem.

Men jag är i alla fall ensam i mitt hem och har märkt att det är faktiskt inte bara fest och kompisar som blir av då, utan även städning, tvättning, ta hand om hunden, laga mat och massa annat jobbigt. Men , men är väl skönt i längden. Förstår inte riktigt hur jag kunde säga nej till Turkiet i år. Jag är väl lite konstig ibland

Igår var jag med Linnéa och solade i vitabergsparken. Sen drog vi och tog en öl på en uteservering. (eller jag tog en cider hihi), sen åt vi glass, stötte på Natasha Pyre(sorry om jag stava fel), snacka med en gubbe, tog fel buss och åt sushi :) lång dag.

Sen kom Paulina till mig, vi kollade på tv och tog det lugnt. Sen skulle vi till seven eleven, där vi stötte på något jobbigt, vilket gjorde att vi valde att inte gå in förrens typ en timme. Innan det , lämnade vi hem Tindra, sen belle, sen det där.. bara för att köpa godis!
Dagen efter alltså idaaag, solade vi och hade det mysigt :D

Är typ kär i Jacob Black från Twilight, läste precis ut tredje boken och håller på med fyran nu . han har sån skön attityd och i mina ögon är han skitsnygg. om han bara fanns på riktigt :P haha

Markus Berg är en ny favorit också!! Han är fan skitsnygg, jag menar kolla hur han spelar ! Han gör jättemånga mål, psykar motståndarna och är allmänt skön, han har en egen stil. iiiih ny favorit !!



- Vendela Linda Maria Söderberg!

HEJ IGEN!

Hittade EN till bild som ni kan få se, men det är bara för jag ser så jävla mongo ut, Jag och paulis drev typ innan, att vi såg ut som mongos tillsammans hahaha.... vi är lite störda. MEN JAA HÄR ÄR BEVISET! MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL FÖR SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOHO!



- Vendela <3

Midsommar

Hello!!!!!!!!

Har precis fått reda på att vi ska hem till en kompis Sandra på fest, jag kommer dra dit med Paulina, Erika och Yalle. Skitkul! Har typ inget att skylla min dåliga närvaro på bloggen med den här gången. Men jag har faktiskt varit och haft en liten fest hos Paulina med några kompisar i tisdags. Mycket trevlit faktiskt. Man behöver bara sina vänner och någonstans att vara ibland för att ha roligt. Är man rolig själv så självklart har man kul? Eller ? Man gör väl kvällen som man själv vill att den ska sluta lite. Men ibland är det bra att ligga lågt.. haft mina erfarenheter.



Haha tränar:P?

Bilden under är tagen för länge sen på ett läger, syster var fortfarande blond och sitter längst till vänster. Hon håller upp Amanda som har svart och vitt.



Får se om jag orkar lägga in mer bilder senare . NU ska jag kolla klart på Sverige - Italien! Heja Sverige,:) Även om ni ligger under med 0-2.....

//VENDELA LINDA MARIA SÖDERBERG

SKOLAVSLUTNING

NU ÄR ÄNTLIGEN ÅR 2 ÖVER!
Det har varit ett riktigt jobbigt år, men i alla fall skönt att det äntligen är över. Har ingen lust att titta tillbaka på det. Det hör till mitt förflutna nu. Kan inte riktigt förstå hur jag överlevde det helvetet. Aja.. tänker jag tillbaka för mycket kommer tårarna så inget tänkande på det :)

SKOLAVSLUTNINGEN ÄR ÖVER!!!!!! Och grattis min underbara coach Emil 28 år! :)

Skriver mer sen ska ta bilder ikväll, vi ska på invigningen av "Cattelin" föredetta "Husets" i gamla stan. Kanske blir efterfest sen också! hihi titta förbi vet jag! Gratis inträde innan halv elva. Sen är det typ hundra kr.

Men jag skriver imorgon om jag hinner med det och hoppas på att ha lite fina bilder att lägga upp då också !

PUSS FRÅN MIG SOM HAR ETT ÅR KVAR I GYMNASIET!
- Vendela

18 åringen skriver!

En kort och skön vecka. På sitt lilla vis. Dock failade jag faktiskt i matte C trots att han sagt att jag skulle klara kursen. Han fick sparken, så jag antar att han tog ut sin ilska över mig... skämt å sido. Jag blev riktigt irriterad i alla fall.
JAG KLARADE MATTE D! Otroligt skönt.
NU har jag äntligen fixat bilder å så. Som sagt är jag aldrig hemma, mitt hem består av massa olika ställen hos vänner. Men nu är jag i alla fall hemma och ska visa lite bilder från festen!

Den här bilden är bara en prov bild, där jag har ett gult linne. Visst ser man brun ut ?!


JAG OCH LINNÉA



Mirka, Paulina, Jag och Caroline



Sofia, Jag och Johanna



Sandra och Linnéa



Christopher och Daniel




Sååå det var lite bilder från min 18-års fest :)

- Vendela Linda Maria Söderberg

18 år!!!!!!!!!!!!!

HEJ!

Jag vet har vart dålig på att skriva på länge. förlåt för det. Men jag har faktiskt stressat så mycket att jag gått och blivit sjuk. Nu är jag frisk igen i för sig.

IGÅR FYLLDE JAG 18 ÅR! Äntligen!!! Har inga bilder att lägga ut än. Men jag fick massor av fina presenter. Bland annat en klänning som jag hade på mig igår. Den är gul med en fin rosett! Gult är fint! Ni ska få se sen när jag har tid för att lägga upp alla bilder. Det var en skittrevlig dag. Jag var först på jensen summer games. Min klass kom trea av alla tvåor. Underbart! Där blev jag gulligt uppvaktad med sång av klassen :). Sen kom jag hem och då kom alla mina släktingar över. Fick presentkort på massa olika butiker av allihop. Helt perfekt!
Sen blev det utgång, många som tyvärr inte kunde följa med. Mycket i skolan och liknande. Men jag Carro och Mirka drog till nivå. Där var det jättemysigt. En läskig chilenare pussade mig på kinden bläää ush. Men Nivå är väl lite som det är också!

Imorgon är det min stooora fest med vännerna! Kommer bli så jäävla roligt längtar verkligen!
Nu sitter jag här och pluggar det sista av 2 året på gymnasiet. Snart sommarlov :)!
Grattis Laura som fyller år idag måste jag tillägga! Puss på dig!

Skriver säkert imrogon! //
Vendela Linda Maria Söderberg