HEJ LÄNGE SEN

HAH, jag glömde att jag också måste skriva! Tänkte att det räcker med att mina kompisar gör det.

Kryssningen var kul, ska kolla efter bilder för jag vet att jag har i alla fall några.

I onsdags var vi på collage som numera har onsdags öppet. Det var skitkul, förutom att kön hade bildats till en klump då jag och Paulina kom, så fem över halv tolv kom vi in och fick betala jävla inträde!! Men Jag och Paulina blev bjudna på shots och champagne, så det gjorde inget. Hihi!

Efter vi var där mötte jag christopher och åkte hem med honom. Vi satt och disskuterade massa saker på bussen och kom såklart inte överens hela tiden. Folk som också satt på bussen kollade på oss och några viskade till varandra: vad söta syskon.

aja, det var det lite snabbt ! Vet inte vad jag ska göra idag, men juuuste, igår var jag på bio med Linnéa, det är nämnvärt såklart!!

Ed Westwick

Idag skrev jag HÖGSKOLEPROVET! woho vad stolt jag är över mig själv:) det var inte ens svårt. Ska kolla snart hur många rätt jag fick på hemsidan. Annars kommer jag få hem ett resultat också.

Gårdagen spenderade jag med Christopher och då kom jag på att han är fan lite lik Ed Westwick, som några av mina vänner antydde för ganska länge sen nu, han som spelar Chuck i Gossip Girl. Någonting är det. Jag sa det till honom och han började skratta lite för tydligen hade han hört det förrut, av sina vänner också.

JUSTE, haar ju inte sagt det. En kväll när jag var påväg hem. Tror det var i sumpan eller i fridhemsplan, kom med bussen, så var det typ fyra tjejer i min ålder alltså 16-18år ungefär, och bah började gall skrika och skrek: shiiiiiiiit det är hoon från gossip girl!!!!!!! och jag bah VAR?! haha, sa det inte högt med vände mig om. Så ser jag att dom går mot mig och bah kolla det är hon från gossip girl och började ropa på mig. Fatta inget, för jag har aldrig tyckt att jag är lik nån därifrån, men trodde verkligen att jag var hon. Minns tyvärr inte vad jag hade på mig men men.:)

-Vendelaaaaaaa

 

Broken hearted girl



Vad gör du när hela din värld rasar rakt framför dina fötter?
Det finns ingenting att göra förutom att vänta. Men vänta på vad?
I really don´t know...

This was new

Jag har inte kommit upp till skolan i tid en enda dag på hela veckan, idag slutade det så illa att jag inte gick över huvud taget. Jag försöker ta tag i skolan och allting som jag missat, men det kommer nya saker hela tiden. Jag har inte tid för nånting men ändå gör jag ingenting. Tiden går för snabbt jag hinner inte ens tänka så är det en ny dag, eller så känns det.
Psykologi provet som jag sett fram emot att skriva och var verkligen insatt i att det skulle bra, gick väl sådär.
Jag glömde min källa hemma, så jag bara en av mina källor. Hoppas att den räcker. Pappa sa till mig idag att jag kommer att få dåliga betyg om jag inte går till skolan, för det visste ju inte jag. Vet inte alls var jag ligger i några ämnen och jag orkar inte ens må dåligt över det. Det känns som att jag blir helt tom istället för ledsen och får ångest.

Jag stressar ju jävligt mycket, så stressar jag för mycket går jag in i väggen, alltså jag bränner ut mig. Jag vet inte när man ska sluta, jag undrar om det är det som hänt mig nu. Att jag stressat alldeles för mycket angående gymnastiken, min roman och skolan? Dessutom har väl saker utanför detta gjort mig stressad. Har verkligen ingen ork längre, förstår inte riktigt hur jag ska hitta tillbaka. Hoppas verkligen att det kommer snart :)!




Vendela Söderberg

Gotland filmeeeeer!

ENJOY!

 


Oups glömt bloggen

Eller nej inte glömt, men har varit på Gotland hela helgen. Där tävlade vi och tog ett välförtjänt silver. Gick jättebra är verkligen stolt över tjejerna. På lördagen efter tävlingen när jag även varit dommare gick jag och Carro ut till ett ställe som hette Hamnplan 5, efter en rolig middag med laget. Laget känns som en familj för mig, har alltid lika kul med tjejerna. Att vara på gotland var verkligen roligt, kul att se nya ställen.
Bilder lägger jag upp senare för jag har inte tid med det just nu, pluggar psykologi. Har även en film från Gotland som blir klar imorgon. Den betstår av tävlingen och liknande roliga händelser.

Jag hatar fortfarande hösten, den håller på att mörda folk runt om mig just nu. Fick redan på hemska saker i helgen som verkligen gjorde mig upprörd. Hoppas att det går bra för er <3

Addicted

Guess who its for....

This is real for me.

Fuck life

Jag skiter i allt nu, orkar inte.

Hans present är sjukt försenad för att nån där uppe i himelen hatar mig. Min matte C bok är fel bok.. har inget lösningshäfte. Och nu fuckar det sig helt med mitt jävla nya piss abonnemang som jag skulle jag få.
Fan allt bara rasar jag orkar verkligen inte.........

Messed up

Vad fan hände? Jag kan inte gå ut med nånting med tanke på att det inte är jag som ska berätta nånting.
Det här är sjukt, vaknade timme efter timme och undrade var dom var. Fick inget sms som bekräftade det eller nånting som antydde på att dom mådde bra.

Klockan 5 nångång fick jag reda på vad som hänt, hur det låg till på ett ungefär. Försökte göra det jag kunde, alltså se till så att allt var okej.
Men ja på grund av detta missade jag min skoldag. Vilket jag fick mycket skit av. Vad skulle jag göra? Skita i en av mina närmsta vänners hälsa? Eller gå till skolan?
Visst avgörande dag, men jag tänkte att mina vänner kunde klara sig en dag och lösa det på nått sätt. Har ändå varit med och planerade att vara det ressten av veckan, men jaja vad gör man. Vet inte riktigt, men valet var ganska enkelt för mig.

Aja nu vet jag vilka mina riktigt vänner är, det är väl ungefär sånt här som avgör vilka som verkligen bryr sig och vilka som bara bryr sig om sig själva.

-Vendela, står för det jag säger.

Grattis Christopher 18 år!

Tänkte bara skriva ett grattis inlägg till min underbara vän Christopher som fyller 18 år idag :)

Har varit hos honom och firat med släkt och vänner. Var trevligt! Han fick massor av presenter.

På torsdag får han en överaskning av mig och Johanna också :)! Ska bli kul att se hans min. Hoppas han gillar den.

<3

En bild från igår

Paulina och jag satt och försökte radera några från system kameran måste jag erkänna...hehe.

Men det gick inte och nu ligger dom ute på facebook....!



Älskar mina och paulinas kläder, vi hade varit ute och kampat!

Helgen

Oj shit, stryk det där med att folk försöker få i mig alkohol för att jag ska berätta saker. Ganska överdrivet, var lite onykter när jag skrev det.

Jag kom på att jag kanske ska börja bli lite mer seriös med min blogg nu när den finns med på Carros hemsida. Jag menar i veckan fick jag redan på att min kemi lärare hade kollat på den, hehe. Han hade i för sig inte förstått så mycket av hur man gjorde med bloggarna berättade han :).


Igår, tog jag och Paulina en låång resan hem till Björn , Johannas pojkvän, för att fira att han fyllt 20 år! Grattis i efterskott. Han kan numera gå till systemet. Det var helt okej med folk och det blev en trevlig kväll. Många som badade och dansade runt. Han bodde så stort så man visste inte alltid var man skulle gå nånstans. Så vi sprang runt mest hela tiden. Haha.

- Vendela

Empty,kall,okänslig...kalla det vad du vill

Jag vet inte hur ni uppfattar mig, men jag vet att ni inte kommer åt mig, nej, inte ens genom att ge mig alkohol.
Ni kommer inte att få veta nånting heller. och dina ord är tomma ord, för mig. sorry, men jag köper det inte.

Att du säger, "Hon har det värre" när jag äntligen säger nånting gör inte heller nånting bättre. Att du inte fattar, du villl ju inte lyssna när jag försöker berätta nånting...shit det är inte bara du.

Fuck it!


Idag var vi på Collage, Kenza ordnade dagens kväll fick jag höra. Riktigt trevligt var det. Kom in gratis på en minut fast jag inte var uppskriven på listan, woho ;P. Skoja, inte för att det är speciellt direkt haha.
Där träffade jag underbara Antonia och Denise!!!!!!! haha, men jag hann inte vara med dom nånting. Sprang efter alla andra kompisar hela tiden haha, tappade bort alla hela tiden.
sen dansade jag lite med Malin också.

Aja bra natt till en början :)

-Vendela

HAHAHA ROLIGASTE CHINESE KILLEN!




// Vendela !

Youtube

NUU sitter jag och kollar igenom you tube på lite saker och hittade dom här roliga videorna. Jag gillar att förstöra för mina underbara gymnaster så jag spelade träd i en av filmerna. HAHA, trädet rör sig dessutom!



För er som inte har sett det, så är det här den berömda "bllooood" av Sandra


Allting kommer på en gång

I veckan har jag läxförhör i Kemi, inlämning på projektarbetet, Historia prov och åka till Uppsala.
Linnéa min bästa vän ska operera sig igen, jätteläskigt. Men det ska hon och nu ska jag vara med som stöd.
Det säger man inte nej till som bästa vän.

Har suttit och funderat på vad jag ska köpa till Christopher skitlänge nu. Vet inte fortfarande. Men, men...
Jag skulle åkt till honom idag för lite pluggande. Men han svarar inte, tror han har match. Dum som inte säger nånting men aja.

Åh jag såg just en prison beak reklam och insåg hur jag fortfarande är helt kär i Wentworth Miller. Aaaahhh, jag var verkligen kär i honom för några år sedan och han är verkligen otroligt heeeet!

shit...titta och njut, men han är min!



- Vendela

Header

Tillfällig header, så ni vet.
Var lite trött på att det var helt vitt haha.

God natt!

HAHA Carro...



Jag tyckte bilden visar ganska bra hur Carro ser ut när hon är arg!

The Bridge

Hittade en bild på oss på vimmelbilder från the Bridge förra helgen.
Jag kommer ihåg att fotografen ville fota mig ensam haha, jag bah ehm nej fota mig med dom här och pekade på Paulina och sen kom Cathis också haha.



Aja bilden blev inge bra på mig, men jag var inte direkt villig att Posa heller :P!



Till mitt inlägg 25 Januari

25 Januari i år skrev jag någonting mycket sorgset.
Jag är ledsen att jag svek det jag trodde på då. Att jag gick vidare utan att kämpa.
Men jag orkade inte, jag är ledsen till mig själv. Det är jag verkligen, jag lät mig själv trampas på.


Men hade jag inte gjort som jag gjorde, hade jag fortfarande haft tro om någonting overkligt.
Man lär sig av sina misstag.

Det är 1 år sen

4 Oktober 2008, hände någonting väldigt jobbigt i mitt liv.

Idag är det 1 år sedan. Kan inte förstå det, minnena om hur jag mådde kommer tillbaka som slag mot mitt annsikte. 1 år sedan... Hur gick det till? Vad hände?

Jag vill inte tillbaka, det finns ingenting som jag saknar idag. Men det var ett år sen som jag förlorade en del av mig själv. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka den, eller hur jag någonsin kommer kunna släppa in någon ny.

Jag vet att alla är nyfikna på det här, men det finns ingenting mer jag kan säga än att jag mår väldigt dåligt över detta. Idag mår jag väldigt dåligt på grund av att det var 1 år sedan. Dagen känns gråare än vad den är, vinden känns som piskslag. Allting känns allmänt deprimerande. Känslan jag har inombords är orolig, sorgsen och chockerande. Vet inte hur jag ska beskriva det mer än så.

För 1 år sedan förlorade jag en del av mig själv.

Vasacupen

Lägg märke till hur:
-De sträckta saltosarna inte är så sträckta.
-Det blev stegringsfel i handvolt frivolt.
-Linda inte sätter ner händerna i tumblingen när hon skulle köra flickis salto och kör därför inte salton.
-Carro inte sträcker upp efter varven.
-Lägg också märke till hur Carro går och vinglar mellan alla varv, att hon är helt borta. (Under sista varven ramlar hon typ ihop, TTs tränare fick springa in)
-Sandra inte sätter i händerna i pegasus.
-Halvskruvarna är inte halvskruvar , utan mer baranis och lite pikade.
-Sträckta är lite pikade...
-Amandas helskruv är skitsnygg...





- Vendela Söderberg, tränare för GK Hermes ärvingetruppen.

En vanlig dag i Hedemora

Idag var vi och tävlade i hedemora i dalarna. Det var kuuul! Men vi gick inte vidare. Men det gjorde TT, ett annat lag från vår förening och vann faktiskt hela tävlingen! 21 jättebra lag mötte vi! GRATTIS!!!

(Bilderna är från järfälla)



Jag fick en mjukis dress av mammas jobbar kompis som jobbar som designer inom detta märke, D brandy.




-Vendela (;

HELT NORMALT!



Städerskan sa hej då med brytning och carro säger hejdå som ni hör. haha, lät som att hon gjorde narr av städerskan hahaha

hemskt...

Jag borde säga tack, jag menar tack.
Men går inte att säga det. Jag är en hemsk människa, jag vet.

Förlåt

Loosing grip

Vem är hon?
Det gör ont, det blöder, det sårar.
Tårar rinner, tiden går.
Man väntar på någonting man inte vet. Väntar på att tiden ska läka alla sår, hur lång tid tar det?
Dagen jag förstog att du inte kommer tillbaka, var dagen jag förstog att det inte skulle bli likadant.
Stressar och mår illa. Dör inombords och ingen ser det.
Vad är det som händer... allting fallar i en stor hög. Finns ingenting att göra åt saken. Förstår inte. Förstår ingenting. Var är du? Varför går det inte att lita på dig? Varför sviker....
vem kan hjälpa, ingen, ingen... var finns allting? Frågar saker hela tiden, bortglömd och bort tappade känslor.
Ingenting fungerar, jag är ledsen om ni en dag får veta sanningen. Jag är ledsen att ni får reda på det. Det är bättre när ingen vet, det är bättre att ni inte känner henne.
Vem fan är hon?

Oljemassage

Jag kom på att jag och Paulina var på oljemassage i fredags, alltså snart en vecka sen ! Hehe, lite sent uppdaterat. Vi låg på varsin madrass i en liten hydda och blev omhändertagna av två tailändskor. Haha, låter bra. Men det var jätteskönt.

Härligt att få skämma bort sig då och då.:)

- Vendela

Personligheter

NU ska jag tala om schizofreni.

Känner du igen dig på många av dessa och är under 20 år, (du måste känt såhär i 2-6 månader)?

-Du har gått igenom någonting traumatiskt.
-Du ser saker, sånt som gör dig rädd samt har hallucinationer- hör saker som inte finns.
-Du har olika personligheter och pendlar hela tiden mellan dessa utan att ha reflekterat över det.
-Kan inte hålla isär tankar
-Funkar inte i samhället, du kan inte inte koncentrera dig
-Du är inåtvänd och lever i din egen värld
-Likgiltig eller känslokall
-Ambivalent, du pendlar mellan att vara jätteglad och jätteledsen, "Jag älskar dig", "Nej, jag hatar dig!"


Är du nu under 20 år, så kan du vara glad. Du är inte schizofren, diagnosen ställs endast på de som är över 20 år. Vi ungdommar är alla schizofrena!

hihi