Ni vill förstå, det vill jag med

Har ingen riktig förklaring eller så.
Bara att en stor börda har lyfts från mina axlar och jag känner mig bättre.

Mina planer inför helgen blir att ha gymnastikuppvisning på lördag och gymnastiktävling på söndag. Det är mycket med gymnastiken nu, tävlingar hela tiden. Nästa helg är jag ledig från allt sånt, då är det bara träningar.

Jag var på stan här om dagen och köpte lite grejer.. hihi, tyckte att jag förtjänade det. Även om jag fortfarande vill stå mitt emot dig och skrika ut exakt hur jag känner så att du förstår, så har jag börjat strunta i det. Släppa taget och inse att livet är för kort för att älta saker.

(Bilderna är till Paulis, som inte minns att jag hade lugg förra året. Här hade jag dock sne lugg då luggen hade börjat växa ut.)

Can you see the light?

Har skrattat och varit mig själv, mer eller mindre. När jag är bland folk mår jag bättre, antar att detta mörker som lägger sig över oss tar skada på mig mer om jag är ensam.
Lovar att mer än halva Sverige känner som mig, att hösten brings you down.

Hoppas att någonting roligt händer snart!! Jag längtar efter ljusare tider. Hoppas verkligen på en resa i vinter!

Today might just be the day

Det kan vara så att jag bär på en hemlighet. En hemlighet som mördar mig. Som jag inte vet om jag ska berätta eller låta förbli en hemlighet.
Idag kan vara dagen då mitt liv förändras. Det kan även bli en helt vanlig dag. En dag som alla andra.

Vad har jag gjort...

Inte jag

Känner mig konstig, som att jag är rastlös fast jag är helt slut och trött.. Vet inte hur jag ska beskriva känslan.
Jag är orolig. Vet äntligen varför. Det är höst och oktober. Självklart har denna månad varit sämst. Det är den varje år, vill bara ta bort den.. Skitmånad. Känns som att jag har en klump i bröstet. Nånting kommer att hända, eller har redan hänt. Jag är så orolig.
Vet att människor som inte har gått igenom detta tycker att jag överdriver eller larvar mig. Men jag tycker inte att jag gör det, för varje oktober i flera år, har någonting dåligt hänt mig. Människor lämnat eller svikit mig, mina vänner har mått dåligt och jag står inte ut med att det ska hända igen.
Jag hoppas att det dåliga för detta år, redan har inträffat.. för jag hanterade det ganska bra. Eller så var det bara regnet innan stormen.

A new me!

Det känns bra att jag har börjat gymma, äta bättre och fått bättre vanliga dags rutiner. Nu har jag även ett jobb på g och det känns superbra. Har bara roliga händelser att blicka fram emot i November!
Ska försöka boka in en resa till jul också. Vill inte vara kvar i Stockholm under vintern. Känns inte så lockande med kyla och slask i år igen.

Jag förstår inte hur jag kunde vara så dum. Jag har skrattat åt det hela, hela dagen. Inte igen, för folk bara missförstår. Alltid dessa missförstånd. Nu räcker det, inte igen.

HAHAHA JAG SKRATTAR IHJÄL MIG

MINNS NI!?

HAHA, hittade denna film som jag gjorde för lääänge sen nu. Det måste vara för ungefär ett år sedan tror jag?
Underbart.

GOTLAND!!!

GULD I HOPP OCH BRONS I FRISTÅENDE!

Och vem fan är du?

Händelser stiger folk åt huvudet. Människor förändras. Får för sig att de är bättre än andra.

Snälla, orkar verkligen inte med erat jävla skitsnack. Jag ser en person för den som han/hon är, inte för någonting som personen har gjort (bra eller dåligt). Alla borde tänka så... Inte agera drygt.
När någon betyder, så visar jag det. När någon inte betyder, så gör jag ingenting.

Kort sagt, kan folk sluta tro att de är bättre än alla andra? Det stör mig.

Leighton Meester

Love her looks.. Hon är verkligen en inspirationskälla vad gällande mode. Hon matchar sina plagg så bra, det blir aldrig fel. Visst kan hennes stil anses vara lite halv tantig i serien Gossip Girl, men är den inte snygg då?

Tummen upp för Leighton Meester!



(Love this pic..)

Check Yes Juliet

Right now

När du mår som jag gör, är någonting fel. Stressad, över någonting som inte existerar. I need someone. Nån som finns där man verkligen behöver en. Nån som får en att slappna av och säger, allt är okej. Det blir bra. Någon som förstår... 

 

Mår inte bra

Fan också.. Jag mår illa.
Tror att jag börjar bli sjuk, eller så är jag nervös över någonting.. Men vad skulle det vara?
Jag antar att det är för att jag inte har en aning om vad som skall hända här näst.
Jag åker till Gotland i helgen och tävlar med laget. Ska bli kul! Varje gång som jag har åkt till Gotland så har någonting dåligt hänt. Jag minns första gången som jag var där tillsammans med fyra kompisar i sjuan. Väärsta bantningslägret, jag gick ner 7kg på den resan. Riktigt illa. Johanna åkte in på sjukhuset, vilket även två andra gjorde. Vi grät och bröt mot lagar. Allt finns på film någonstans, jag undrar verkligen var.

Förra året när vi åkte till Gotland gick jag och Carro ut på krogen efter att ha kommit tvåa i en tävling. Detta slutade inte bra. Varken jag eller Carro mådde speciellt bra under den tiden och blev rätt så fulla. Carro blir fullare än mig offcourse och bestämmer sig för att vi ska gå hem. I regnet. När det blåste skitmycket från havet och det var jääääääättekallt! Jag visste inte hur långt det var hem, vilket Carro gjorde. Efter att ha gått några meter frågar jag, kan vi ta en taxi? Carro säger neeej, vi är snart framme.
Vi går dessutom med två killar som ville följa oss hem.... blääääääääääääääääääää! aa en av killlarna blev sur då han insåg att han hade gått hela den biten för att jag skulle säga hejdå kul å ses! Den andra killen sov utanför vår dörr... INTE IGEN! Ush får ångest av att tänka på det.

Undra vad som kommer att hända i år. Tror nog att jag hoppar över utgång faktiskt haha!


Helt störd vecka!

Den här veckan kommer jag att minnas i hela mitt liv. Vecka 41 oktober 2010.
Denna vecka var jag i malmö, festade hela helgen och var med vid en obehaglig olycka.
Olyckan inträffade igår. Det var inte jag som var med om den utan en liten gymnast i vår förberedande grupp. Hon bröt armen. Båda benen gick av mitt på armen och gjorde att hennes arm formades som ett s. Jag behöll lugnet och fick henne att lugna ner sig. Hon var jätteduktig och allt gick bra. Inga nervskador inträffade som tur var och hon får idag åka hem från sjukhuset. Otroligt duktig tjej.

Idag har jag träffat Carro och varit hemma och tagit det lugnt. Nu såg jag att det är en ny sesong av PH.
Men alla ser ju bara ut som wannabees ? Jag lovar att de bara sökte in till programmet för att de märkte hur stort förra sesongen blev. Jag följde inte programmet förra året. Ska kolla detta program och se om det är värt att kolla på haha!
Såg att Julia är med i årets Paradise, hon var ju även med i Top model scandinavia för några år sen. Do you remember?


I wish you the best

Detta är säkert en av miljoner gånger som jag säger detta. Men nu lägger jag ner. Det är inte värt det.
Jag kan inte lägga ner min tid och le mot världen när jag inte får någonting tillbaka. Man tycker att jag borde ha lärt mig nu. Men tydligen inte. Jag önskar dig all lycka i framtiden, detta säger jag för att jag antagligen inte kommer att finnas i den.

Till någonting som fler förstår än bara jag. (hehe)
Igår var jag på stan med Carro och gick runt och kollade. Sedan åkte vi direkt till gymnastiken och tränade från 18.30 - 21.30. Vi fixade oss sedan i gymnastik hallen. Haha när man måste fixa sig för en utgång i gymnastik hallen inser man vilken stor del gymnastiken är av sitt liv. Sen drog jag och Carro och mötte upp Paulina. Vi gick till sogni och satt där länge. Sedan kom även Tobbe förbi. Vi skrattade och hade det super mysigt.
Sen gick vi vidare och som vanligt hade vi inte någonting inplanerat då kvällen tog sin början. Men det blev lobby i alla fall. Kvällen var lyckad !

Snart ska jag ut och äta middag med min bf!
Ha en fin lördagskväll
 


Little white lie..

Hemma igen!

Min lilla mini resa var jättemysig! Jag gillade verkligen Malmö. Trots att staden inte var så stor så var det ändå en så mysig känsla att gå runt där. Vet dock inte var folk har fått grejen om att alla är så mycket trevligare där nere ifrån?
Jag och Paulina träffade en tjej som jobbade i pressbyrån som var så otroligt dryg!!! Det stod en gammal tant framför oss i kön som frågade om butikssäljaren ville ha hennes små kronor typ, så säger btsäljaren : Vad ska jag med dom till? (Jättedryg röst) Tanten: Ja.. Jag vet inte. Btsäljaren: Inte jag heller! 
Sen är det vår tur och då hånskrattar hon åt oss och kollar snettt ?!?! MAN BAH VAD ÄR DITT PROBLEM!?!
Sen var vi ute och skulle ta ett glas vin, observera att detta är på en tisdag och att det inte var många ute, då frågar dom hur gamla vi är. 19 säger vi, vill du se leg? Nee, men ni är för små, det är 23 här. BARA för att jävlas typ! Säkert för att vi var från Stockholm. Sen säger han, gå in och köp istället. Så gör vi det och det är inga problem.. lite konstigt. Tycker att folk ska sluta upp med det där ryktet. Jag känner inga dryga personer i Sthlm i alla fall.  

Den här veckan

Kommer att ta sin start med en liten resa. Tyckte att det var dags att göra nånting nytt. Kan inte direkt klaga på min vardag här i Stockholm, men det känns väldigt skönt att få komma bort ettag och göra någonting annat.

Känns lite läskigt att åka iväg såhär, men det kommer att bli jätteroligt! Jag rekomenderar starkt att göra små resor runt om i landet eller hälsa på grannländerna bara. För det är själva grejen att komma iväg och träffa nya människor som är det roliga.

Missar faster Veronicas födelsedag, vilket är mindre roligt. Men jag hoppas hon får det bäst på sin födelsedag! Grattis!!!

(Veronica och jag i Turkiet i år)

Hjälp!

Fick just lite panik över att jag åker på måndag, det blev så random ! Okej jag som har tjatat på att någonting helt random ska inträffa borde väl inte klaga haha! Men nu undrar jag om jag har en bag till att packa i och vad jag ska packa? Det får bli till att packa och tvätta imorn.

Har varit helt slut denna dag. Träning från 14-17, sen fika med Paulis och Mirka. Hälsat på Carro en snabbis och sen hem, helt dööööd! Sitter här och funderar på varför jag inte går och lägger mig?
Över energi antar jag.
Igår var vi ett gäng hemma hos Tobbe och Carro. Tänkte inte stanna längre, men blev kvar hela kvällen. Det var kul att träffa Linnea och Erika som jag inte har träffat på ett tag nu.

Måste bara visa lite resultat av min nya mascara. Jag använder för tillfället Loreal- Volume Million Lashes.
Det är den nyaste från Loreal och har en gummiborste som är jättebra!

Konstig dag

Igår var jag på inspelning till ett nytt program som kommer att sändas på svt. Det tog flera timmar.
Efter det gick jag och Carro till bolero. Sen kom även Towe dit. Mycket trevligt och vi satt och snackade en bra stund. 

Idag har jag bokat in massa saker. Åker ner till Malmö på måndag med Paulina, hoppas att vi inte dör. Haha! 
Sen ska jag även köpa in ett par saker. Skicka in lite saker och ja idag har varit en stressig men lugn dag. 
Hoppas att alla andra har haft det trevligt denna torsdag!