Min helg!

Den här helgen var jag i Skåne! Det var skitvarmt verkligen sommar värme.
Vi bodde på Scandic Hotell. Jag och carro bodde tillsammans med Linda och Sandra. Hela resan var rolig och jag skrattade som faaaan!
Speciellt när vi gick 5km på en timme och jag dansade hela vägen! Jag och carro sjöng hela vägen till hotellet och höll stämningen uppe. Tror många små skåningar blev irriterade på oss Stockholmare! HAHA!  //VENDELA

HAHA

TOO BAD THAT UGLY PEOPLE EXIST!Helsingborg imorgon!

HEJDÅ STOCKHOLM! Känns som att jag ska åka bort i en månad, men det är ju bara en helg. En låååång helg. Ska till Helsingborg med gymnastik laget. Vet att hotellet är väldigt fint det finns både pool och gym hihi!
När det äntligen blir varmt här igen ska man åka, SJÄLVKLART!! Alltid samma sak, aja får hoppas på bra väder till nästa helg. Då är det ju faktiskt valborg. Har gått grymt fort. Snart är det sommarlov och snart är jag 18 år!

Just nu sitter jag hos en kompis och plugggar jääärnet! Haha inte...
Tänkte bara att jag har haft som ursäkt att inte skriva då jag har sällskap. Så jag passar på nu när han drog ut en stund.

Vi hörs och syns efter helsingborg, kan lova att jag kommer hem med massa roliga nyheter ?

//

VENDELA SÖDERBERG

TODAY

TJAA!

Idag försov jag mig som vanligt. Skulle haft engelska redovisning. Finns inget annat tillfälle att göra den faktiskt, vilket känns ganska surt. Men jag är på god väg in i den andra Twilight boken, alltså New moon! Väldigt sorgligt just nu... ska inte berätta MEN LÄS DEN! Även om ni inte gillar att läsa.

Den här helgen har jag mest spenderat med Paulina men även en hel del med CR. Både jag och Paulina vill bli journalister. Vilket gav mig en idé idag om att öppna en egen internet sida med våra spalter, mode och skvaller. Men även personlighets beskrivningar, vem passar du bäst in på?
Många av mina vänner ska börja med UF företag nästa år. Carro ska starta upp en sida med smycken som hon själv designar, för att sedan sälja dessa på hennes hemsida.
Vi ska göra reklam för varandra, aldrig för tidigt att starta någonting om man vill uppfylla en dröm !

Ja... nu ska jag fortsätta läsa och sen sooooooooova, som jag verkligen inte hunnit de senaste dagarna. Jag lever ett hektiskt liv! Men älskar man det inte?
//VENDELA<3

JAG VET!

Jo jag vet har inte skrivit på hundra år. Jag har pluggat, sovit borta, varit trött och haft träning. Alltså inte haft tid för att skriva.
Snart snart är min roman klar. Lite synd att jag inte hunnit skriva nånting i den heller. MEEN, jag tänkte göra det idag! :)

Har gjort massa roligt under lovet i alla fall !

Har faktiskt hittat tillbaka till en gammal vän, inte helt men på god väg. Ja, ni vet vem det är och det känns trevligt. Var tvungen att skriva nånting om det.
Jo juste! Nu är jag fan lite stödlärare också. Känns bra när min egen linje inte är den lättaste, men alltid en skön känsla att kunna hjälpa någon annan.

Ska åka till Helsingborg med gymnastiken om två veckor, sjukt synd att jag missar Antonias och Denise 18 års fest! Förlåt tjejer, hoppas ni får det bäst!                         

I am on my own


//VENDELA<3

HELLLLLLO!!

Idag har jag suttit med nationella provet i svenska i hm... tre timmar ? HELT UNDERBART! Inte...

SOMMARBILDER IGEN!

HÄR KOMMER DOM!!!!!TACK OCH GOD NATT DÅ!

//VENDELA LINDA MARIA SÖDERBERG!