PASSION



Jag och min kära vän Paulina har nu startat vår tidning över internet. Vi håller fortfarande på med den så den är långt från klar. Men sidan heter i alla fall www.passion.devote.se!
GO CHECK IT OUT!

Love from me!

HEJHEJ!

Jaa ni kanske vill veta hur det gick på mitt matte nationella? Jag klarade det mesta av delarna. Idag var jag iväg och gjorde det sista. Tror dock inte det gick så bra men men. Imorgon ska jag plugga matte tillsammans med min lärare MYCKET EFFEKTIVT! Sedan nästa fredag, DÅ MIN STOOORAA 18 ÅRS FEST, äger rum ska jag göra det sista inom matte C.. måste plugga plugga plugga!!!
Den 3 Juni fyller jag år, då är det även Jensen summar games! Skitkul!

Igår var jag linnea och mamma ute på en shoppingrunda. Jag köpte ett par beiga jeans leggins me love them. Är väldigt glad att vita jeans är tillbaka! Det är snyggt på sommaren när man är brun och fräsh. hihi. Så jag ska nog ta mig och köpa ett par efter min födelsedag. Man kanske får det i födelsedagspresent så jag ska inte köpa nått mer nu innan...tror jag.
Mamma beställde två klänningar till mig igår. Födelsedagspresenter. Jag vet vilka hon beställde, otroligt fina. Men no peek peek for you! Det blir att ha dem på min fest och min födelsedag.

Asså min underbara lillasyster Linnea, har lagt upp världens mysigast film på mig på youtube! HAHA kolla....
(Den är gammal och tjejerna har lärt sig myyycket mer nu!)



//Vendela Linda Maria Söderberg

Helgen!

Den här låååånga och underbara helgen, har jag faktiskt tagit min tid till att plugga och bara ta det lugnt med tjejerna.
Igår var världens skönaste dag, såå varmt! Jag och Linnéa låg ute i bikini och solade på hennes uteplats och åt frukost och lyssnade på musik.
Det var dit jag ville komma, hon visade mig en låt som Edward i Twilight sjunger. Jag dör för rösten.. Min underbara man. Ni andra som inte fick upp ögonen för honom förrens nu efter Twilight, kan ju bara vara lyckliga över att jaag hittade honom FÖRST! hihi.

Här är två i alla fall, LYSSNA OCH NJUT:



Ni som läst new moon, tvåan i serien berörs av denna scen som visas.



Här är en till när han sjunger, amazing and speciall voice och väldigt unikt och vackert utseende.

Åh underbar....
TACK FÖR MIG!

En vanlig stressad dag



MAN MÅSTE JU BJUDA LITE PÅ SIG SJÄLV!
Min underbara grupp, Gk hermes Ärvingetruppen. I love gymnastik!
Turkos randig tröja är syrran. Jag är blev hon som filmade haha. Får fan börja köra lite med dom snart :)!



//Vendela Söderberg

TWILIGHT, New moon

Hejjjjjjjj!

Jag har gått och funderat hela veckan hur de har tänkt sig att göra filmen av new moon. Det går ju inte att ta bort någonting? Men, men den kommer säkert att vara bäst i alla fall, det lovar jag !
Så jävla underbar bild, även om Edward är otroligt mycket snyggare i filmen!



Jag vill också vara med i en romantisk saga.

SEE YAHHH!
/ VENDELA

TJAAAAAA!

Riktigt skön söndag egentligen eftersom veckan inte känns så tung. Imorgon har jag en lektion som jag inte behöver gå på eftersom att det är prov då och det provet har JAG redan klarat!!!!!!

Sååå vad hände i helgen då? Massa roligt i fredags var jag hemma med gymnastik tjejerna senare på kvällen precis jag skrev. Jag lägga upp en bild på fina frisyrer sen! På lördagen var det stora gymnatiktävlingen, jag fick inte vara med och tävla för jag skulle vara dommare i fristående. Vi tog en silver medalj i fristående, brons i matta och brons i hopp! SÅ MEDALJ PÅ ALLA VARV!
Sedan åkte jag och firade lilla söta Emma Rubin som fyllde 7 år, hon har blivit så stor nu! Första gången som jag var med och firade henne fyllde hon fem. Senare på kvällen drog jag och Christopher hem till hans kompis, där vi tillsammans med massa sköna människor kollade på melodifestivalen :) ! Sverige hamnade ju högt på listan...not.
Senare kom Paulina !! LÅNG DAG!

Idag har jag fikat med Carro och Glenn. Och nu sitter jag här och försöker börja på ett engelska arbete som ska in på onsdag. Lite halv tråkigt kan man väl påstå.

AJA!!!!!! HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ!

- Vendela Linda Maria Söderberg

Bullshit

Imorgon är det tävling. Jag ska vara dommare önska mig lycka till!
Kommer nog att gå bra, hoppas alla står på varven nu!!!!!!

Hmm.. seg dag faktiskt trodde den här fredagen skulle vara så jävla härlig, men nu sitter här hos en kompis och skriver. WOHO.. Var nyss ute med två killkompisar en kortis, och glömde jävla nykeln till porten OCH min mobil. Lyckat vendela, lyckat! Men nån skulle ut så jag hade tur och kunde smita in !

Har hittat en klänning, eller faktiskt två som jag ska köpa. Tror en blir till min födelsedag. Den ena är rosa och den andra är gul! GULT ÄR FINT :D hihi
Kan lägga upp bilder på hur de ser ut senare då jag köpt dem.
Men ja nu ska jag snart bli hämtad av papi och hem till alla gymnaster som fixar håret at my place!

BYEBYEBYE!!!!!

Vendela

Mattematik D nationella



IDAG, var det matte nationella i Ma D!
Fan vad roligt det var att sitta där i två timmar och i frågasätta vad fan man går natur för! Nej, men jag vet att jag fick iallafall tre rätt. Hoppas Martin tycker att mina uträkningar ser bra ut så att det kan höja mitt betyg.

NU ska jag äntligen läsa eclipse
av Stephanie Meyer. Vilken är det tredje boken i serien Twilight, ni känner säkert igen den från filmen, ni vet med den skitsnygga Edward Cullen? HIHI

Kanske skriver nått senare ikväll, who knows.

//VENDELA LINDA MARIA SÖDERBERG

HÄRLIGT!




Konstigt att man är seg när man vaknar klockan 6 ska väcka nån och sen har fys på idrotten!!! Bilden är gammal och så cp. Men men.. Det är fan Paulinas tröja by the way- I´m so stupied...

Bye bye igeeeeeeen, Nu ska jag ut på snabb prommis med en nära vän!

//VENDELA<3

ARMBAND!



EN ANING SENT!

Det här armbanden ska jag köpa från Carro my best friend. Hon gör så jävla fina smycken och så sjukt billiga dessutom. Dessa ligger på 40-60 kr medan de kostar 120 kr i affär, SÅÅÅÅÅÅ VÄRT DET!

Jag ska ändra S:et till ett V och vågen stjärntecknet till tvillingarna !

Carros hemsida där lite ligger ute är: www.caroline.westerlind.nu

With love from

Vendela Linda Maria söderberg

Tråkig kväll



Visst bilden är sned, men vad är livet ibland då? : )
Såg precis att det är melodifestivalen på tv! Borde man kolla kanske? Woho haha!

//Vendela

Sister



Har precis varit på gymnastik träning och är nu hemma igen. Har kollat på desperate housewifes! FAN VAD JAG VÄNTAR TILL NÄSTA AVSNITT!

Ville också säga vilken underbar lilla syster jag har. LOVAR att ingen syster är bättre än min Lillyjan. I love you Linnea :D Var bara tvungen att skriva det!

//Vendela Linda Maria Söderberg<3

Fullt upp!

Förra veckan hade jag sammanlagt 8 prov!!
Får man ha det?

Idag hade jag dessutom ett till prov och en inlämning nu i veckan och sedan nationella i MA D på torsdag. Hur fan tror dom att man orkar ? Dessutom hjälper jag Christopher att komma igång med skolarbetet. Får faktiskt mig att plugga mer konstigt nog. Men det är ju bara bra. Jag har faktiskt tagit massa bilder dessa dagar, men har såklart inte fått tid att lägga upp dem.

Hmm min dag idag? Jag har vart i skolan, fikat med Carro, åkt till odenplan och träffat paulina...och nu pluggar jag.

Men jag gillar hektiska scheman känns inte som att nånting blir gjort annars, är jag konstig om jag tänker så?HAHA

aja hejdå nu är det matte D som gäller!

//Vendela Söderberg

HEJHEJ

Okeey, om ca...3 timmar kommer jag att åka för att skriva mitt underbara kära matte prov. Hoppas att det går bra!
Nu har faktiskt Veronica och Justin kommit från Australien för att hälsa på. Antar att de åker snart igen, eller(?)
Veronica är då my faster. : ) Trevligt att se dom, och välkomna hem!

Nej jag vet inte det var allt jag tänkte säga, solade igår med Paffie. HAHA.

BYE BYE älskade beautiful readers

//VENDELA

When we were young

To be fifteen was so damn easy, why has things changed in just a few years? I remember this summer like it was yesterday, juste to think of it makes me happy, but to see proof, evidence, of that it really existed is so powerfull.
That little young face, with so many dreams, were did she go? Is she ever comming back? I have opened myself too much, I broke her promise...



// Vendela Linda Maria Söderberg

Valborgs helgen

Den här helgen har vart helt upp och ner. Träffat massa olika människor och fått höra massa olika saker.
Sometimes it feels like I don´t have time for myself. Jag lägger ner så jävla mycket tid på att alla runt omkring mig ska må bra, för vad är det för mening med att bara tänka på sig själv när man kan göra andra glada ?
Saken är att under den helgen började jag ifrågasätta allt lite.
Heter det inte ge och ta?

Jag kommer inte riktigt ihåg vad ta betyder längre...

Bilder från Mirkas birthday!!!!



To damn good for our own best, nu ska jag sätta mig och plugga!!!!

BYE BYE BYE !!!