This is ....

Dagens bra: Gick på engelska lektionen, Kista Galleria har blivit gigantiskt, Det är bara två dagar kvar tills jag åker till London!

Dagens dåligt: Jag har inte pluggat, känner mig äckligt utnyttjad och alltmänt irriterad, är jävligt stressad.


Helvete...

Men I´m going to London! HIHIHI, lördag morgon!

Övar på friståendet!

HAHAHAHAHA så lyckat!

Hey.

Sommar 08:
Hösten 09:


Jag vet att det är sant, när du sa att jag såg lyckligare ut förrut. Men då hade jag inte blivit sviken som nu. Saker i ens liv, gör en starkare, liksom det gör dig svagare. Man kan förstå mer än tidigare, men inte våga ta för sig av det.
Idag fick jag reda på att det finns ännu fler falska människor. Jag trodde att gymnastiken var min familj, det enda stället som jag verkligen kunde släppa allting annat. Men det var helt fel, dom finns överallt.
Hoppas det blir bättre snart.

I know you miss it...like I doNär allting du någonsin trott på är borta, vad finns då kvar? Någonting saknas. Det var vi, kommer ni ihåg? Vårt lilla gäng. Det var OC det... precis som OC, är vi nu borta. Det är bara lyssna på låtarna och njuta. Jag älskar dom. Det var aldrig menat att du skulle komma in i bilden. Du var aldrig en del av historian. Men jag antar att allt har en mening.

Yes min underbara helg

Nu är det helg igen. Har missat och tagit igen saker den här veckan.
Jag tänker så mycket på framtiden för tillfället, vad som väntar. Jag har ju blivit en stor flicka nu, jag är inte riktigt redo för det. Att ta för sig är en del av att lyckas. Jag vet jag vet... men jag vet däremot inte hur jag ska komma dit än.

Jag och Paulina såg This is it med MJ! Asbra... han är verkligen kung, budskapet han sände ut var verkligen bra. Om han hade sett filmen hade han säkert uppskattat den, för han har verkligen gjort förändring och det var precis det som han ville.

Igår var vi på Village, det var magaluf reunion. Inte för att jag var i magaluf, men Paulina och Mirka var det. Vi stötte på Corinne som var där med några av hennes kompisar. Det var kul faktiskt. Funderar på att dra ut imorgon igen.

Jag längtar redan till sommaren! Fan då ... inte bra asså.

Sommaren 05:Sommaren 06:


Sommaren 07:Sommaren 08 och 09 får jag återkomma med, måste sova nu.

-Vendela <3
With LOVE

Hittade den här

HAHA, jag hittade den här filmen på datorn nu. Jag sa för länge sen att jag skulle lägga upp den. Sen hade jag problem med att logga in på youtube, så det blev inte så.

Nu tittar jag och Christopher på en film , jag har precis sett desperate housewives. Han är jobbig som vanligt och täcker hela TVn med sitt stora beeeen! Bara för det ska jag lägga upp en bild på honom också.Har lagt upp bilder är så seg på det

Har inte varit på topp

Har ingen lust att gå ut med någonting som hänt. Men jag har varit en zombie på senaste tiden... känns halvkul.
Igår var vi några på the bridge, efter mycket tjat fick jag med mig Christopher ut. Vilket jag inte borde ha gjort antar jag. Jag är besviken på båda. Men bara en av dom har visat riktig ångest, fast jag vet att den personen blev in puttad mot väggen och trots att jag såg hur du försökte ta dig ur greppet, krävs det fortfarande två.

Alla som känner mig, vet vad jag tagit mig igenom. Vilka människor jag levde med, och att mina allra närmsta vänner gjorde detta... får mig att undra om det finns nån därute som man kan lita på?

Jag förstår inte vad jag gjort för fel

- Vendela Linda Maria Söderberg