Min studentskiva!

I måndags hade jag min studentskiva med tema James Bond!
Jag vågade ta på mig en kort röd glitterklänning med djup uringning i ryggen som även var korsad i ryggen. Sedan tog jag mina nyinköpta svarta skor från din sko och lockade upp håret lite.

Vendela (jag), Joakim T, Linnéa T och YalleJag
Viktoria, Laura, Carro och Carrie

Peter, Tobbe, Hampus, Victor, Johan och Yamilla

Mirka och vackraste människan i världen Paulina 

Schwarzkopf Osis - dust it

Första dagen
Andra dagen och det höll fortfarande i!Patetiskt

Så fult att du tror att du kan bestämma över mig. Att du kan styra människor runt omkring.
A jag skriver bara för att skriva av mig, det är inget hot mot någon utan endast mina tankar skrivna ner här.
Jag vet att den personen som jag skriver om inte tror att det är den personen, eller ens kan förstå att det är den personen. Varför? jo för att hon/han inte läser min blogg...tror jag.

Jag är i alla fall stolt över mig själv, stolt över att jag inte brydde mig för du betyder inte såååå mycket , som du tror. Snälla vad tror du om dig själv ? Vad tror du om mig?
Hörde i alla fall att du såg knäpp ut sist, hahhaha roligaste smset jag fick 00.30!
Men ja , som sagt skriver direkt från mina tankar. Så jag förväntar mig inte att nån ska förstå.

Så besviken...

Att tro att man har en vän som står en nära borde aldrig vara en felaktig känsla.
Trodde att du skulle ställa upp för mig och finnas där. Men tydligen har jag alltid varit en plåga, någon som bara finns där när man behöver den personen, Men som man aldrig behöver bry sig mer än så om.
Tack för att du ser allt som jag någonsin har gjort för dig.

Jag orkar inte mer.  

Plåtning

I lördags plåtades jag för Carrie och Chloé. Vet inte hur mycket jag får avslöja, men jag kan säga att de har väldigt fina kläder! Fick lite behind the scene bilder som jag tänkte visa som lite preeview. När allting är klart kan jag lägga upp hemsidans adress så får ni klicka er in och kolla på de fina sommar kläderna!
Underbart
Juste du din konstiga mytoman, sluta snacka så jävla mycket skit och sluta snacka skit om min mamma vad fan är du fem eller?
Och du nummer två, du är ju bara för falsk att jag spyr.

My Mind

Direkt ur mina tankar:
jag minns inte den långa vägen till framgång. Jag minns inte allting som du någonsin har sagt till mig. Mina minnen av den tid som har varit är bleka. Jag minns nästan ingenting, trots att det är mina minnen och erfarenheter som speglar min personlighet.

Jaja, ibland vill jag bara skriva av mig, därav texten ovan.
Jag kollar fortfarande på resor hihi, har faktiskt hittat flera bra nu! Igår var jag och gymmade med Paulina. Det var riktigt skönt att komma iväg till gymmet, det var ettag sen nu nämligen.

Tillbaka till bikinis, alla som känner mig vet att jag älskar att köpa bikinis. Alla har någonting som de anser roligare att köpa, det kan vara väskor, skor, klänningar, jeans osv. För mig är det bikinis. Jag vet inte hur många jag har, men jag tror att det ligger på 15 st just nu. Jag tänkte ta ett foto på mina favoriter och lägga ut. Så snart kommer det upp en bild!

Jag som älskar bikinisar!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

BORING

Igår var jag och Carro och hälsade på några kompisar till henne. De hade åkt ner till Stockholm hela vägen från Norrland. Det var trevligt.
Kvällen slutade hemma hos tobbe , (her boyfriend) och idag spenaderade jag hela förmiddagen med carro legandes i sängen. Vi lagade mat och tittade på x-effect. HAHA, så himla lame, kan inte fatta att om det nu när på riktigt, hur kan människor gå med på att bli hur bortgjorda som helst i TV? Om känslorna är äkta, kanske det inte är roligt att få sitt hjärta i tusen bitar i tv? ajajaja...

anywaays, det gick inte att ladda upp filer på min dator idag igen! Vilket gjorde att jag inte kunde skicka in mina två välgjorda och färdiga arbeten. Mycket irriterande! Men det blir till att försöka ordna upp det imorgon.

Nu sitter jag faktiskt och kollar på The Matrix reloaded , som är den andra filmen i Matrix trilogin. Det är någonting med filmerna som gör att jag gillar dom! En ganska häftig teori om världen, någonting som faktiskt skulle kunna vara sant.. okej det kanske går lite utanför naturens lagar och dagens teknologi men men, cool film iaf :)! Anledningen till att jag ens började kolla på den, var för att jag var tvungen att kolla på en science fiction film och valde den första filmen. Jag minns inte riktigt hur tvåan var och bestämde mig därför för att kolla på den hihi!

<3

Sitter hemma med en cola

Haha, jag måste ha tråkigaste i världen just nu. Jag var skit trött efter lägret tidigare ikväll. Men nu helt plöttsligt är jag jättepigg! Det kanske beror på att det äntligen känns som att jag har fått looooov! Efterlängtade lov med massa påsk godis !
Såg hur dålig jag var på att ladda upp nya bilder, så jag har suttit med det. Kollar och jämför olika priser på resor i sommar och sådär.

Läger med laget

Idag kom jag hem från ännu ett läger med det fina laget. Det blev mycket nya övningar och skratt!
Kan lägga upp filmen som säkert kommer senare.

För ett tag sen sa en person en sak till mig som fick mig att tänka. Jag började minnas tiden förut och vad som idag kunde ha varit mycket annorlunda. Eller nej, det kunde inte ha gått på något annat sätt. Men det fick mig i alla fall att tänka. Hela tiden efter det samtalet har jag typ fått som flashbacks. Ibland har jag verkligen inga känslor, eller så kommer de efter ett tag. Som en våg av allting i ett.
Men nu ska jag inte tänka mer på, för vad tjänar det till? Jag mår bra med allting , precis som det är just nu. Men jag kommer aldrig att sluta vara nyfiken.