Idag...

Var jag helt slut, kunde inte sova på heela natten. Eller det blev kanske någon timmes sömn men inte mer än så.
Paulis hade inte heller sovit på hela natten, konstigt. Så vi satt i många timmar med varsin kaffekopp i handen och skrattade åt fan ingenting som alltid. Men det blev också att vi satt och stirrade in i väggen. Undra varför det kan bli så? Att kroppen är jättetrött, men att man ändå inte kan sova?
Aja, sen drog vi ner på stan till John Chris, där vi åt. Efter det besökte vi Carro, som jag typ gör varje dag nu haha. Hon jobbar på Sandys - T-centralen. Vi tog en latte där, sen hem, lägga sig och dö i sängen (äntligen sova haha) och nu sitter jag här.

Missade gymnastik träningen... sorry tjejer!

(Jag har aldrig märkt att det ligger en topless tant i hörnet på den här bilden förut?!) hahaha, men härlig är den!

Igår kväll

Måste sluta med mina konstiga inlägg som jag skriver lite hela tiden.

Men i alla fall, igår var jag, Paulis och Mirka och förade på oförutsägbar som bara har öppet på lördagar. Där träffade vi Hanna som jobbar där. Sen träffade vi Carro och massa andra vänner. Vi visste inte riktigt var vi skulle gå någonstans. Men kvällen blev väldigt lyckad. Vi dansade massor och hade det jätteroligt allihop. Sen har ju alla kvällar sina upp och ner gångar. Idag har jag mått som jag förtjänar. Men det är sånt man får ta !
Riktigt kul i alla fall!

This is the story...

Of everything.
Jag hade hört talas om dessa tjejer som inte brydde sig om vad någon tyckte och gick hem till folk på besök för att sedan gå en timme senare. Jag tänkte, kan någon bli lycklig genom att göra så?
Jag antar att dessa personer, är personer som är rädda för att släppa in folk, rädda för att älska. Jag vet vad jag känner och jag vet vad jag vill. Vill inte ha ett förhållande eller någonting fast, men inte vill jag få ett besök eller besöka någon på det sättet som många tjejer gör. För många gånger har jag berättat för folk att avsluta det idiotiska som de håller på med.
Detta beteende borde alla sluta med, det leder ingenstans.


LYCKAN VÄNDER

Det ligger en sten i min mage. Inte en sten med känslan oro eller nervositet utan en vanlig jävla sten. Av besvikelse. Den sämsta känslan i världen. Jag har fått riktigt dåliga nyheter idag.
Jag var så jävla glad, senast igår. När fan ska jag få mitt lyckliga slut då? Åhhh jag antar att ingen får det. Sluta läs sagor för barnen som alltid slutar lyckligt, för vad fan!! Ibland gör dom inte det? Borde man inte lära barnen det istället? Oj , vad hemsk jag låter.

Bli nog bättre senare.
(Bild, förra hösten)

Natt och Dag gymnastik tävling

Här är filmerna som min syster har redigerat ihop från gymnastik tävlingen i Halmstad!

Hej, Länge sen!

Förlåt, förlåt, förlåt att jag inte alls är bra på att uppdatera nu för tiden. Men det är väl lite så det blir när man har kommit hem från Grekland och sen åkt till Halmstad på gymnastik tävling och sen suttit och bokat student lägenhet. Terminen börjar antingen den 1 September, eller den 27? Bra att jag vet och har fått information?
Nej min skola är riktigt seg på att skicka ut information, och inte är det väl min uppgift som elev att behöva be om det? Aja, är det 27 September som det börjar så behöver jag inte vara ifrån Paulina lika länge i alla fall, vilket är skönt. Blir rädd av tanken att behöva bo ensam, jag är så sällskapssjuk!
Lägger upp lite bilder, för att jag inte har uppdaterat så bra. Lägger upp gymnastik tävlingen också: SOM VI KOM 2a I!!!!!!!!!! Den andra bilden är från Rhodos 2010 och den sista är från bröllopet i Turkiet 2010 :)

Two days left

Roliga inlägg som jag skriver just nu.
Jag sitter faktiskt mest och väntar på onsdag! Det är då som jag sticker till Grekland, Kan inte vänta !!!

Har jag fel?

Hur kommer det sig att man alltid dras till de värsta killarna? De som inte vill någonting annat än att ha dig där som en tjej har sin handväska med sig varje dag? Det är helt sjukt egentligen, men samtidigt någonting riktigt attraktivt av att vara någons assesoar. Okej jag är väldigt trött just nu, men faktiskt. Jag råkar alltid ut för de värsta killarna, eller så förändrar jag dem själv. När ska jag få träffa en kille som .....passar mig.

VÄNTAR

Jag gillar inte att sitta och vänta på saker. Just nu väntar jag på att onsdagen skall komma och att jag och Paulina lämnar detta land i en veckas tid.
Idag har jag fått hem lite papper som jag har suttit och fyllt i. Är inte riktigt klar för dessa papper är kopplade till andra papper som jag måste ha för att kunna fylla i dessa. Åhh krångligt men det är det väl alltid när man vill få någonting gjort.

Jag har träffat Carro som just nu är i Örnsköldsvik eller hur fan det nu stavas. Vi var på gympa "läger" mer en vanlig träning på värmdö fram till klockan 22.00. Hon var helt grym och galen som alltid.


Kan inte vänta!

Åhhh jag kan inte vänta på att få åka till Rhodos. Just nu sitter jag med datorn i knät och skriver på min roman. Jag undrar om jag någonsin kommer att bli klar med den. Varje gång som jag tror att den är klar, finns det saker att lägga till, ordval att ändra osv... Aja tålamod!

Jag har börjat tvätta kläder till Rhodos och har köpt lite plagg till resan. En vit strandklänning, en kjol, ett löst linne, en tunika, en fest klänning och ett par skor med kilklack :D hihiihi sen kommer jag att ha mycket mer med mig på resan!

Bröllopsbilder

Sverige - Grekland - England

Jag kommer att vara här i Sverige i 6 dagar till, sen drar jag till Grekland- Rhodos, sen när jag kommer hem så åker jag till England London och börjar min utbildning den 1 September!
Jag läntar ihjäl mig till att få åka till Rhodos, jag vill bli ännu brunare och komma sommar fräsh till min nya skola. Undra om jag kommer att hitta.... Lagom till dess kommer jag att starta upp en ny blogg. Där kommer jag att lägga in bilder och beskrivningar av min skola, hur jag gjorde för att komma in, modet i London och mer mode och shopping HIHI! Sen också hur jag fick lägenhet och mitt liv i London helt enkelt!

Romantik och behandlad som en prinsessa

Det var så himla gulligt! Det fanns en kille i Turkiet som var skitsöt mot mig som jag berättade i ett tidigare inlägg.
Jag vet att jag kanske inte ska hålla på och berätta sånt här offentligt, men jag bryr mig inte för det var så gulligt.
A jag fick ju i alla fall rosor som jag skrev och kan lägga upp bild på i nått annat inlägg. Sen fick jag allting betalt av denna kille, vilket jag absolut inte är van vid. Jag frågade vid ett tillfälle om jag fick betala, då började han att skratta. Efter det gav jag upp.
Min bästa vän var på smekmånad i ett underbart fint hotell i Bodrum. Det var verkligen sagolikt modernt och perfekt för par. Där fick jag ett stoort rum till bara mig, med jacuzzi (kan inte stava) i vardagsrummet, en stoor dubbelsäng, stora garderober med heltäckande speglar, en liten plasma tv och ett fint och modernt badrum!  

Har aldrig någonsin blivit behandlad så förut, vilket gjorde att jag blev helt chockad och absolut inte visste hur jag skulle tacka eller framför allt, ta emot.
Det är inge bra att falla för mig kan jag säga, jag skulle inte rekommendera det. Jag är väldigt bra på att krossa folks hjärtan. Det är såklart inte vad jag vill, men alla har vi en försvarsmekanism och det är min, att inte släppa in nån.

Hemma

Nu är jag hemma i kalla och tråkiga Sverige. Eller ja, solen skiner, men det är inte varmt. Inte när man är van vid Turkiets värme.
Men jag åker faktiskt iväg snart igen, tro det eller ej. Ska bli så jääävla skönt. Sen efter det, bär det av till London tjoho! Jag har många underbara händelser att blicka fram emot. Ska bli skönt att lämna Sverige med alla dess wannabees.. Med det menar jag att det är så typiskt irriterande svenska människor att tro att de är så himla speciella, sen när de upptäcker att det finns andra människor ute i världen så blir de alldeles till sig och undrar varför inte just han eller hon är speciell längre.
Snälla det finns mer än bara ni där ute, ni betyder inte i den verkliga världen.