aahh look at that

Jag har suttit uppe till nu och pluggat religion. Har nämligen ett stort prov imorgon som jag ville göra bra ifrån mig på. Då minns jag mitt i mitt pluggande att jag har en tid att passa imorgon som krockar med detta prov. Inte kul,hoppas verkligen att det finns tid för mig att ta igen provet efter lovet!
Jag hann träna idag också med Paulis! De dumma bussarna gjorde att jag missade massor av tid i skolan idag igen!



Lady

Har en sjuk Leo i knät, så kanske blir lite felstavat här och där. Kom hem från gymmet för ett tag sen och kollar nu på biggest loser..hahaha. Men ja imorn blir det kuuul, då ska jag och Paulina hem till Andreea Johannas syster och ha tjejkväll för vi ska fira Johanna :)!



HEEAAYYJJ

Haha, fin replik.
Åh jag går och bär på världens roligaste sak...hihi. Men jag vet inte om jag ska berätta det eller inte, jag har inte sagt nånting till nån av mina kompisar än. Men jag funderar på att göra det, jag bubblar upp av glädje !

Nu är allting in skickat till London, vet inte när jag kommer att få svar på hur mina verk var. Jag hoppas att de gillar mina skrifter! hoppas hoppas!

Jag väntade på bussen från centralen till skolan i EN TIMME idag! Den kom aldrig, efter det gav jag upp och fick åka en låååång omväg till skolan. Men det var värt det, det är svårt att ta igen en fysik labb. 
Efter skolan åkte jag Carrie, Laura och Viktoria hem till Viktoria haha för att fixa med vårt projekt arbete. Det var kul och tog ett tag, så jag har precis kommit hem. Jag hann precis komma hem när Sverige körde in guldet i skid staffetten! WOHO! 

Bilder från idag

Haha, jag tog min tid att ta bilder på mig då jag gjorde mig i ordning i morse. Haha, vad tråkig jag är. Men jag tänkte att det var länge sen jag la upp bilder.


Stressad

Det blev ingen skola för mig idag heller... jag är väldigt stressad över det, men vad ska man göra när man är sjuk. Jag satt uppe till klockan 4 i natt och skrev på min engelska, trots att jag borde ha legat i sängen och vilat.
Jag kommer inte att kunna gå på träningen idag, då jag måste plugga. Det är sååå mycket just nu känns det som, jag missade mitt fysik prov, vilket känns jobbigt. Men det hoppas jag på att kunna ta igen!

Vad jobbigt!

HAHA, jag fick just reda på att man inte kan byta namn på blogg.se och kom även på att jag visste det sedan tidigare. Lite synd, för jag vill inte ta bort bloggen helt, men jag vill verkligen ha ett annat namn på den!!
Funderar på hur jag ska göra, starta en helt ny blogg eller ha kvar mitt blogg namn som ingen förstår sig på? Aja jag har i alla fall lite tid på mig att fundera på det.

kom på att jag inte har lagt in filmen från Vikingacupen
Denna tävling var två veckor innan UT-kvalet

Funderar

Kom på att jag inte vet hur man byter namn hahaha, vad duktig jag är.

Men jag kommer kanske på det, byter antagligen namn om en vecka i så fall.

Byta blogg namn

Funderar starkt på att byta blogg namn, till vendoli.blogg.se haha,
känns som att folk kommer att fatta syftet mer.
vendelastvilling, var för att jag ville ha min blogg i ett hemligt syfte där jag inte behövde gå ut med så mycket. Mest texter och sånt, men nu när jag skriver mer om min vardag, tycker jag att det passar bättre eller?

UT-kval Stockholm

Nu har filmen blivit klar



HEJ HEJ HEJ HEJ

Idag har vi tävlat i UT, det skitbra! I alla fall på matta och hopp. I matta kom vi trea, i hopp kom vi tvåa, men i fristående blev vi sist ! Lite synd, så vi missade placering. Vilket sänkte stämningen lite, men sen fick vi reda på att vi faktiskt går vidare till Umeå ändå!!!! SÅ VI DRAR TILL UMEÅ OCH TÄVLAR I UT FINALEN!
Film kommer upp snart, min syster Linnea har redan redigerat den, så den dyker upp snart !

JUSTE ! SVERIGE TOG JUST GULD OCH BRONS! Helt otroligt spännande det var! haha, antingen har jag typ börjat få brist på saker att göra bortsett från pluggandet och träningarna, eller så är jag bara en riktig sport och tävlingsmänniska. Tycker det är jättespännande att kolla hur många medaljer som Sverige kan samla ihop under detta vinter OS. Stolt över Sverige idag i alla fall ! 

Idag kan jag inte ladda upp bilder igen, så det blir dom här att visa. Den första med röd tröja, är hos Paulis tror jag och den andra är på mig och ChrisR i nian :) som jag förmodlingen ska träffa imorn tror jag.

 



- Vendela LM Söderberg

Typiskt!

Ne, det gick inge bra för svenskarna i sprinten :(.
Eller vi hade en chans på brons, men det blev en fjärde plats istället. Får väl ladda upp till imorgon istället. Vilken tönt jag är som faktiskt följer det! HAHA,
Men det är kul att se på faktiskt ! Man måste ju stötta sitt hemland och heja för fullt! Jag kan bjuda på en bild också:



Ursäkta

Oj shit, alla som läste mitt förra inlägg, FÖRLÅT FÖR USEL SVENSKA! haha, tror jag satt och tänka på massa annat samtidigt som jag skrev det där. Jag har pluggat hela dagen, är fortfarande inte klar. Jag har börjat spåna på mina texter till universitetet i London och nu sitter jag och kollar på Vinter OS.
Vad läskigt att Anja Persson föll 60 meter då hon hamnade snett i sista hoppet under störtloppet! Hon kunde ha vunnit eller kommit tvåa, jättesynd! Men tur att hon klarade sig, det såg jätteläskigt ut när hon slungades omkring och slog i huvudet. Nu ska jag heja på sverige i sprinten!

Meg i herkules

Som många vet ska jag antagligen vara Megara i herkules på nån av student skivorna med temat "saga". Ni vet den där tuffa tjejen som har varit med om mycket jobbigt i livet. Meg var min barndoms favorit disney tjej. Hon var kanske inte en prinsessa, men jag älskade henne och gör det fan fortfarande! Good job med Meg Disney!!!

Här är lite klipp på Meg och andra roliga saker från Herkules, till er som inte har sett den och för er som inte minns eller vill få lite nostalgi känslor haha! Men anledningen är framförallt att mina vänner ska veta vem Meg är haha, man måste veta vem hon är !

 

Fettisdagen

ÅH NEJ JAG GLÖMDE ÄTA EN SEMLA IDAG!
Jag har aldrig följt fettisdagen och ätit en semla, men jag tänkte göra den här gången till den första!
Buhu, så blev det inte...

Det roliga är att...

Att ni inte alls känner mig. Hur kommer det då sig att det hela tiden dyker upp nya surprises om mig? haha synd...

Juste, måste bara säga att romantiska killar är absolut ingenting för mig, jag tycker bara det är obehagligt och nörd varning på dem. Blääää, jag och Paulina kom fram till för ett tag sen att vi delar denna åsikt. Ingen av oss gillar romantiska killar ! Hur ofta händer det?

Avrils nya låt till Alice in wonderland



So what do you think?
Jag har alltid varit rädd och känt lite obehag mot filmen. För den är så konstigt gjord och som liten fick jag alltid panik då hon inte kom därifrån och de började halshugga folk på slutet. hjäälp!
Hoppas att denna film är bättre. Kanske värt att se "Alice in wonderland" och se sin barndoms skräckis i ögonen.

Great news!

Jag klarade fysiken idag! Är så lättad över det, nu kan jag satsa högt på provet och veta att hur det än går så har jag klarat av det. Känner mig motiverad inför det nu!

Nu är det snart träning igen! NU DRAR VI TILL UMEÅ TJEJER!

Alla hjärtans dag är över.

Jag firade min alla hjärtans dag med gymnastik laget med en vanlig söndagsträning hihi.
Här är lite bilder, kunde äntligen överföra dem och nu ska jag gå och lägga mig, så GOD NATT och dröm sött:)!


Do you like it?

Det är fysik läxförhör imorgon och jag har pluggat lite grann. Tror att jag kan en del, men långt ifrån allt, vilket känns ganska stressigt, hade planerat att klara g-delen nu och kunna satsa lite högre på det stora provet.

Försöker överföra bilder från min mobil, men det går inte sådär jättebra. Min dator är seg och överföringen tar hundra åååååår!

Sitter och lyssnar på detta just nu :

London

Fick just hem två brev från London. Hjärtat slog fort som varje gång jag får hem någonting från ansökningssidan. Men det här gången var breven från själva skolan, de vill att jag ska skriva två olika texter av två olika genrer samt skriva lite om vad jag har skrivit innan och lite så. Jag har en vecka på mig att få ihop någonting bra. Det känns mer verkligt nu, när jag vet att de har fått in allt som jag har skickat och även önskar se mina texter som jag skriver.
Hoppas, hoppas!

Kolla vad jag hittade! En bild på mig i Turkiet sommaren jag skulle börja i åttan.

Bilder

Här är massa blandade bilder, det är mest från nu i vinter, men också några bilder från längre tillbaka.

Adriana Lima



Är det bara jag som undrar vad som hände med Adriana Lima i årets victorias secret fashion show?
Det har gått rykten om att hon har gått upp mycket i vikt, men kan det verkligen ha varit anledningen till att en av mina favorit modeller inte fick vara med i årets show? Väldigt synd tycker jag i alla fall. 
Adriana ser du som tredje person från höger på bilden.

Friday

Det går inte att ladda upp några bilder på min dator, vilket är oooootroligt irriterande. Det är därför som det aldrig kommer upp några bilder nästan nu för tiden. Tråkigt , tråkigt.

Dagen såg inte riktigt ut som jag hade planerat, hade planerat att antingen vara hemma och sova ut eller dra ut nånstans med ett gäng vänner. (Lutade åt att stanna hemma .)

Efter skolan åkte jag hem till Carro och kollade på vampire diaries, den var faktiskt bra! Var lite kritisk mot den, då jag tyckte att den härmade twilight saga. Visst man kan se likheter, men även mycket som inte var likt.

Efter det åkte jag hem och några timmar senare åkte jag till fridhemsplan för att träffa Denise, John och Julle. Vi spelade biljard och jag sög såklart. Jag har aldrig spelat det förut! Var jättekul att träffa dem, jag träffar inte dom så mycket längre vilket är synd. Men när man väl träffas är det som att man aldrig har varit ifrån varandra, man kan vara sig själv.  
Tack för ikväll! 

GOD NATT! 

Leo sitter i mitt knä

Leo sitter i mitt knä och trycker på massa knappar så jag kan ,råka skriva fel ibland. haha
Idag ledde jag en egen lektion för en etta i skolan tillsammans med Carro, det gick bra och den där klassen var helt underbar. De hade roligt tillsammans och var verkligen engagerade. Roligt, roligt.
Sen var jag helt slut efter engelskan, kände att jag fick ont i halsen och att jag var alldeles trött i kroppen. Så jag beslöt mig för att åka hem, men innan jag åkte hem gick jag och fikade med Paulis och köpte en tröja, ett rosa läppglans(som vanligt), en bh och en mascara.

Nu sitter jag i vardagsrummet och ska upp och vila lite. Sen blir det till att plugga kemi och göra träningsloggböcker i MT-mental träning.

Do you even know how much it hurts?



What the hell is wrong with you?
- Vendela Linda Maria Söderberg.

Ehm...

Okej, jag har fortfarande inga bilder. Eller jo det har jag , men jag orkar inte lägga ut dom just nu.
Fredag, tänkte jag inte gå ut och någonting säger mig att hmm... jag kanske borde ha lyssnat på den instinkten. Jag var först och förade i medis med Laura, vera och Josef och några fler som var vänner till Laura tror jag.
Sen drar vi till Nype, där vi stöter på skitmånga som vi känner. Vi har roligt och tiden går. Under denna tid uppfattar jag någonting som inte stämmer, som jag hade velat veta om nån annan såg det. Så jag har lite girltalk, information som jag antagligen skulle väntat med till dagen efter. Därför att precis som viskleken, gick denna information runt och slutade såklart HELT FEL! Så ja jag fick all skit på mig, men nu är det löst SKÖNT.
Sen finns det ju människor som är allmänt skitdryga fast dom ser ut som små råttor och ingen ser dem med respekt, men men. Ja en sån människa fattade inte ett litet skämt, nej vänta, jag skulle ju bara hjälpa till IGEN. Men då är det tydligen också fel. Haha, jag skulle fan bara stått i skuggan på någon och vara den där råttan själv eller nånting. ELLER, SÅ SKULLE JAG BARA HA STANNAT HEMMA. - det vrider sig i magen.

Lördag,
och tävling. Gymnastik tävling såklart. Det var bestämt att jag skulle sitta dommare, men när jag väl kom dit visade det sig att jag inte behövde. Skönt, tänkte jag, det är alltid svårt att döma sitt eget lag.- Det visade sig att andra också hade det svårt med detta. När man ber om underlag, finns det heller inte mycket att säga. hmm.... Men bra jobbat tjejer, är jättestolt över er som vanligt. Att ändra ALLA varv dagen innan tävlingen, kunde inte tävlingen sett bättre ut. 

tack och om ni undrar nånting eller går runt och bär på nånting som ni vill säga ( hoppas ni vet vilka jag syftar på ), så snälla säg det, det är bara jobbigt annars.

All messed up



All messed up.

Ett sista...

A nu måste jag bara säga, jag glömmer hela tiden att folk tar bilder och att de sedan ligger där på någon annans dator. Nu kollade jag på Carros blogg och såg en bild på mig när jag ligger och latar mig i snön för ett tag sen.
Verkligen inte okej att vara normal, eller det är i alla fall inte vad jag är, bara all messed up !

sing it out

Your wisdom will influence others.

You dont know me

Det här funkar inte.

Verkligheten

Eller verkligheten... är det så det heter?
Nej jag kan inte riktigt förstå den här helgen. Jag tänker behålla helgen hemlig som vanligt. För jag tycker inte att det är nödvändigt att ta upp det som man gjorde. jag menar jag kan lägga upp bilder och berätta att vi hade det jätteroligt.
Söndagen och måndagen blev till en och samma dag , därför att vi dygnade.
Jag har ont i huvudet och känner inte riktigt att jag har kommit tillbaka från Riga än. Men det kommer nog snart.
Kan inte vänta till sommaren nu. Jag längtar som fan.
Det känns inte riktigt som den sommaren som jag spenderade utomlands med vänner i över två månader och dygnade för att flyget gick mitt i natten. Den kvällen kändes som den längsta någonsin. Den bästa någonsin också. Allting var så enkelt. Men ändå inte, önskar att jag kunde få uppleva en sådan sommar igen snart.