LINNEA OCH SANDRA SJUNGER

yey

NU väntar en tre dagars kryssning med vännerna i helgen, det ska bli kul! Tänkte visa lite bilder från veckan som snart passerat.
Haha, jaa... underbara ! <3

Emma:


Vendela med Hundvalp

 

Sandra vid tunnelbanan hahaha
 
Carro vid T-banan


Amanda vid T-banan

Och sen har vi Paulina och Jag haha, (SERIÖS !!!!!!!!!!) skoja.

Min dag

Idag var jag i skolan hela dagen, det verkar roligt med filmkunskap som jag ska ha den här terminen som individuella val!
Efter skolan hämtade jag och Paulina ut biljetter till snabba cash som vi ska se på onsdag hihi. Sen blev det fika och middag med henne ute.
Sen åkte jag till gymnastik träningen, jätteroligt att Alitzel körde flickis, gjorde mig skitglad ! :D BRA JOBBAT!
På tunnelbanan hem höll vi på och larvade oss som alltid, vadå får man inte skratta ? Det verkade inte folk på tåget tycka i alla fall...
Sen sa Sandra något asroligt, som inte nån annan säkert kommer tycka så jag tänker inte skriva vad :P haha,
men jag drack cola samtidigt som hon sa det, vilket gjorde att jag råkade spotta ut colan som jag hade i munnen rakt på golvet i tåget. Inte kul, utan pinsamt hahaha, men vad skulle jag göra? Jag hade ju cola i näsan! HAHAHA

Imorgon ska jag följa med Paulina och kolla på Ciaras valpar. (Johannas systers hund).
NU ska jag snabbt gå igenom skisserna till projektarbetet och kolla så att ingenting saknas.
God natt!

Onsdag

Ingen lill lördag idag, har suttit hemma framför TVn, gjort kemi och nu sitter jag här.
Nej vänta , jag var först hos Linnea då jag kände mig lite piggare har ju varit sjuk. Vi fixade med Kemin, sen åkte jag och Paulina och köpte gymkort och tränade :D Kändes jätteskönt att träna. När vi stretchade,stavas det så? haha, märkte Paulina att hon fortfarande kunde gå ner i spagat med båda benen och splitt nästan helt. Eller hon säger att det är nästan, men jag säger att det var helt och jag är gymnastik tränare! haha ,
Men vi bestämde i alla fall att ett mål är att när vårt halvår på gymmet har gått ut, ska vi kunna gå ner fint i split och spagat, raka ben och utan problem !


AJA , kasnke dags för mig att sova nu.

God natt och sov gott!


Jag är sjuk idag

Jag lovar att alarmet ringde hundra miljoner gånger innan jag kunde konstatera att jag var sjuk. Hela kroppen var slö, och jag var helt varm. Feber och förkyld, går nog över snart om det inte förvärras såklart, jag blir ju sjuk hela tiden!
Jättejobbigt faktiskt, men hallå sa jag att jag har klarat alla mattekurser ???? WOHO! INGEN MER MATTE I HELA MITT LIV!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag var leo på dagis för första gången, från 9 till 11 bara, det gick jättebra! Han hittade en kompis på en gång:) en pojke i samma ålder. :)

Här var två till roliga som jag hade missat!

Inte bra Vendela! Måste börja uppdatera oftare så att alla filmer kommer med!

En tävling som jag har missat att lägga in!

Mother

Hittade bilder på mamma som en kollega till henne hade skickat från deras julmiddag.
Hon firade att hon hade gått ner i vikt igen efter Leo, sa hon.VAD ÄR DET NU DÅ!

HAHA, asså dagen börjar med att jag skriver mitt matte C prov, no comments om det provet men men.
Läraren har gett mig fel prov igen, trots att jag personligen gick fram till henne och sa att det blivit fel, aja. Sånt är livet, eller?
aja fick tre olika prov att skriva ner olika svar från helt förvirrande.

Jag har märkt hur folk vandrar tillbaka in i mitt liv, eller försöker i alla fall, varför det? hmm... något att fundera på.

Frågor:

Har du någonsin gjort något som du ångrar?
ja absolut, det tror jag att alla har.

Ångrar du att du gått in i något av dina tidigare förhållanden?
Alltså pojkvän-flickvän då eller? nej, eller halft. Något av de oseriösa.

Har du gjort någon riktig skandal?
Haha, har jag väl. Men det tänker jag inte berätta om. riktig skandal...jag kommer ihåg när jag var liten så var det typ världens undergång om man råkade säga hej till fel person, det var verkligen skitpinsamt ! hahaha, nu bryr man väl sig inte lika mycket om sånna där små saker.

Gillar du att gå ut på hemma fester eller att gå ut på krogen?
Jag gillar båda, jag går gärna till en bra club med massa drag med mina vänner. Men jag går också gärna på en hemma fest med roliga människor, bara folket där är folk som jag har roligt med. (kanske tråkigt svar, men det är sant ju!)LÖRDAG

Igår var en spännande kväll. Jag hade planerat att sitta hemma och plugga, men efter att ha gjort det hela torsdagen var jag lite trött. Därför bestämde jag mig för att följa med tjejerna ut!
Det var jag, Carro, Linnéa, Erika och Jojjo. Först drog vi till Vapiano i gamla stan, men när vi kom fram var det en timmes väntetid!!! Vi gick in och satte oss i baren, men snart orkade vi inte vänta längre och bestämde oss för att gå in på en annan restaurang. Vi gick vidare i den kalla vinter kylan och på nästa ställe var den en halv timmes väntetid. Det orkade vi inte heller och drog vidare, överallt var det såklart för dyrt.
Vi bestämmer oss att gå in på stället med en halvtimmes väntetid, vi hade inte bråttom egentligen, och börjar gå tillbaka. Då ser vi en helt tom China restaurang lite gömd bland alla stora och fina restauranger. Så vi går in där och det var även där som vi åt middag, helt ensamma på hela restaurangen.
Det känns som en gullig liten historia på något sätt, det är inte utsidan och den fina restaurangen som räknas, utan vilka man är med.

Aja, sen drog vi till två barer i medis, varav en låg mitt på torget med fin uteservering i vinter natten som vi stannade vid till ett. Sen blev det chaplins för vi hade vip kort, så varför inte fortsätta två timmar? haha. 
Kvällen var i alla fall väldigt lyckad, jag och tjejerna hade det skit kul!

Nu ikväll har jag bara pluggat och ska fortsätta med det nu. Det känns som att jag har kommit ganska långt i mitt pluggande vilket är bra!  
 

En torsdag

Första skoldagen. Jag kom upp och gick till skolan. Jätteglad. Det blev en lektion, sen lunch med Viktoria. 
 
Nu har jag suttit med mitt personal statement hela dagen och kvällen. Jobbigt, jobbigt, men jag ska till London så nu jävlar ska jag satsa på det.
Nu är jag uppe sådär sent igen som inte är bra när man ska upp tidigt till skolan dagen efter. Men jag ska bara spara säga hejdå till alla jag snackar med och sen är det sov time! (har satt på mig hudkrämerna igen såklart) hihi.
Jag och Paulis ska köpa gymkort, antagligen på lördag, då kan jag börja mitt nyårslöfte :D! yeeah,skoja.

Men jajaja, GOD NATT!

Kvällen innan skolstart

Helt sjukt att skolan redan ska behöva börja igen. Jag orkar inte.. kunde inte lovet ha varit liiite längre?
Aja imorgon börjar jag klockan 09.00. WOHO, vilken tur jag hade att jag inte började tidigt (ironi).

I tisdags blev det utgång med Paulina och Cathis. Vi gick till nått ställe och drack vin, (minns inte namnet på det). Men jag vet att det var vid st eriksplan. Resten kan vi helt enkelt bara glömma för det finns ingen mening med att nämna det, mer än att jag fick lite nostalgi känslor och skatt att minnas.
Jag och Paulina drog hem till henne efter allting och skrattade långt in på natten, åt massa skit saker såklart! hihi

Nu har jag satt på mig hudkräm och lite andra produkter från märket KORRES natural products. Finns att köpa på NK, jag fick mina produkter av min morbror på julafton och jag blev mycket glatt överaskad av dem, de känns verkligen bra för huden och inte sådär feta.
Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu, tänkte bara skriva ett litet inlägg eftersom att jag inte varit så bra på det.


Träning på jullov

sunshine

Jag fick ett sms , med en så söt text. hihi, blev helt till mig.

Ingen har frågat varför var du där eller nånting, vilket känns skönt. Det som slog mig var att den här personen är speciell för mig och att jag inte vet hur jag ska göra med nånting längre. Nej, ingen vet vem det är för jag har inte berättat det för nåågon, hihi.

AAAAAJA, liten avslöjning där. mer får ingen veta tills vidare.

Once upon a time...
Att släppa taget, betyder inte att du ska släppa den du är. 
         Utan att gå vidare. Men att gå vidare betyder inte att du behöver vara ensam...


Tack för dina fina ord, kommer aldrig att glömma dem.


We were never meant to be.

yeah

HELLO!

Jag hade ett bra nyårs firande kort sagt. Har inte kommit åt bilderna än som ligger på facebook. Men det ska nog gå att ordna så att man kan få se dem snart.
Igår somnade jag typ vet inte ens när, vet inte ens om jag somnade helt. Men i alla fall, så går jag upp typ skit tidigt på gymnastik träning (nej vi har inte lov, vi har ALDRIG lov). Sen måste jag vara med på styrke träningen..
Träningen håller på i drygt tre hela timmar!
Sen kommer jag ju hem och är helt slut så jag sover till typ fem.
HAHA värsta detaljerat, men i alla fall slutade med att jag gick och såg AVATAR på bio med Linnea och Kajsa. It was goood!

Måste också till lägga att jag längtar som faaan till LONDON! Ska bli helt underbart.

- VENDELA