STRESS

HUR SKA JAG HINNA MED ALLTING?!

Har varit på bio med filmkunskapen nu, Alice i underlandet i 3D, den var bra! :)
Innan det gjorde jag klart halva min filmkunskapsuppgift som ska in imorgon, jag hoppas på att få klart analysen imorgon under lektionen. Det är det som är kvar nämnligen. Sen har jag prov nu på tordags som jag sitter och pluggar ihjäl mig inför nu. Jag sitter och söker information och förklaringar osv här på datorn. Tog en kort paus nu för att skriva någonting här.
På torsdag, åh... det händer mycket då. Är jättenervös, för jag ska nämnligen fixa mina framtänder :/... För ungefär, 6 år sedan slog jag av halva min framtand då jag dök rakt ner i bottnen på en simbasäng. Jag gick på simhopp under den tiden, då fick man lära sig att dyka rakt ner, jag tänkte inte på att det var väääldigt grunt där jag dök och så gick tanden sönder. Den tanden är död nu och har fått en lite annorlunda färg än mina riktiga tänder, så det ska fixas. Dessutom har den tanden gjort hål på tanden brevid så den skall också lagas. Ush vad läskigt, jag vet vad som väntar. En fet bedövning under överläppen, sprutan kommer att stickas in rätt upp till näsan... fatta hur ont det kommer att göra. Har redan gjort det en gång förr.... Efter det ska jag till skolan med min feta läpp och skriva prov. KUL!



 

Mitt internet har inte varit min vän.

Ja jag har ett låååångt och fint inlägg som inte gick att publicera på min bärbara dator,för att mitt kära internet la ner efter att jag hade skrivit det så långt och fint.
SKITKUL!
Har ganska mycket och göra, vilket känns otroooligt stressigt. Jag vet verkligen inte hur jag ska hinna med allting.

Imorn ska vi se Alice i underlandet i 3D med filmkunskapen ! woho! Inte alla kurser som man får gå på bio med, (rekommenderar filmkunskap!)

MIN UNDERBARA GRUPP OCH FAMILJ

Tisdag igen

Har kollat på desperate housewifes ikväll! Alltid lika spännande. Jag längtar redan till nästa avsnitt.
Jag fick ingen bra bild på mig som avatar. Om Johanna tillåter så kanske jag kan få lägga upp en bild på henne. Vet inte hur många hon tog, men hon tog en som hon skickade till mig som var väldigt fin. Det blev inte mycket till blått, eller jo okej, jag hade blå strumpbyxor och en blå tight klänning med axeldetaljer och blå detaljer i annsiktet aa som jag beskrev förut. Men , men nu måste jag sova !

HAHAHHAHAHAHA

Oh my god, såg just rooooligaste grejen på läänge. Att folk är så barnsliga? Oh my god väx upp?!
Förlåt men fula människor, som ljuger och är falska.... nej tyvärr, jag gillar inte det. Är det fel eller? Inte enligt mig och vad jag har lärt mig under mina år som jag har levt, är att gå efter det som är rätt. Därför tänker jag inte slicka någons fötter, ( grovt för att komma från mig ) ! hihi.

SNÄLLA SLUTA NU

Nightmare

Jag vill bara stryka gårdagen och lägga mig under täcket

I torsdags var jag så taggad på allting och helt överlycklig angående alla studentskivor! "Jag ville bara springa omkring i mina underkläder" Idag har gårdagen satt sina spår. Varför sa jag nånting????? Erase erase erase (säkert felstavat, men who the hell bryr sig!) Dessutom fick jag ett jag ett mail idag, som gjorde att hjärtat sjönk i bröstet. Jag antar att jag delar det med resten av klassen, jag vaknade upp till verkligheten. Från och nu ska det bli förändring...

Flickan från ovan

Jag fick rysningar när jag såg den här trailern! Jag har inte läst boken, men tydligen så är filmen baserad från en bok. Hur ska man förklara den? Skräck, Drama, sience fiction eller en kriminalare?

WIIIIIEEEO!

Snart är det söndag och då är det min första studentskiva någonsin att gå på! Det är Johannas. Jag, Johanna och Paulina ska vara avatarer ; D haha, måste ta massor av bilder och visa hur vi såg ut sen! 
När vi ska vara avatarer ska vi ha: 
En tight blå klänning.
Blå strumpbyxor. 
Blå kroppsfärg, (inte helt täckande, lite hud får synas) Vi ska göra mönster och streck i ansiktet och på kroppen.
Blå glitter ögonskugga i fina mönster i ansikte och kropp. 
Små diamant stenar från make up store i ansiktet. 
Skor, spelar ingen roll, vi tar bara några som vi vill ha. 

Jag skulle lägga upp en bild på Benjamin Barnes (Prins Caspian) förut, men då fungerade inte datorn. Så jag lägger upp en bild nu istället: aahh... han är så perfekt och han är min så ni vet, tänkte bara visa min pojkvän.

  

Att vara jag.




fyfaaan

Kan människor snälla sluta ljuga? Kan ni sluta ljuga andra rätt upp i ansiktet? Sluta kalla er för bästa vän, familjevän osv. DET ÄR JU BARA SKITSNACK ALLTIHOP, eller hur?
Jag vet inte vad jag har att säga, jag vet att många väntar på det. Jag har bara att: sluta ljug så kanske fler vänner stannar i framtiden.


Jag skrattar, jag skrattar när någonting är chockerande idiotiskt. Jag älskar min familj, gör fan aldrig någonting mot dem. Sitt inte där och smöra, dra istället. För det är vad ni gör i slutändan. Ingen bryr sig om inte de där lögnerna kommer in i bilden. 
People always leave.

Hehehe

Jag beställde aldrig någonting förut faktiskt... men men.
Jag vill verkligen vara säker på att jag beställer rätt grejer, att jag köper rätt saker. Jag hade värsta big plans inför alla student skivor som jag ville gå på, men nu börjar jag faktiskt undra hur det ska gå ihop. Jag har inte bla tid, att det räcker till att lägga ner värsta grejerna till alla skivor. Blablabla... min första skiva kommer att bli Johannas i alla fall och den är nu på söndag ! Ska bli kuul ! 

My best friend Linnéa, berättade också en väldigt rolig nyhet här om dagen!! Måste träffa henne snart, I miss you Linnéa <3

 

När ska jag bli frisk?

Nu sitter jag här framför datorn och velar lite angående om jag ska beställa hem lite saker till studentskivorna...hmm..

Jag är fortfarande ganska sjuk. Av någon anledning, sprang jag runt på stan idag ? Dum... jag borde ligga i sängen när jag inte är i skolan, annars blir jag aldrig frisk. Men aja, sån är jag! Nu hann jag äntligen köpa Linnéas present, hon fyllde 19 år i lördags och det firades med en trevlig fest hemma hos henne :). (jag gick såklart trots min förskylning, ville inte missa her day) hihi .

Träffade Paulina en snabbis med Carro för att hämta upp skivbiljetter idag. Träffade Jackson som har blivit liite större nu, så himla söt!

Såg på Håkans Bar, ååhh sommar.... jag som redan har mina kärleks känslor för sommaren, de blev bara större av att kolla på hans bar i Thailand ! Haha, baren däremot gick väl inte så bra, lycka till nästa gång Håkan!

hmm ska jag beställa?? .......... A jag gör det!


Lady Gaga, cant help loving you

ECLIPSE!




Hur taggad blir man inte inför denna film??? Kan inte vänta!

Resaaa

Senast jag var utomlands var i london, innan dess var det party resan till Bulgarien med Linnéa och Erika. (Jag tog bara några bilder, ni får ursäkta dem haha!) Men nu känner jag att det är dags snart igen!!!! Jag vill åka utomlands ! Typ till gran Canaria eller egypten. Men jag har inget jobb just nu, bortsett från gymnstiken, så det får vänta till sommaren antar jag. Typiskt!






Vår väder

Idag var det riktigt varmt! Blir helt till mig, vill bara köpa massa vår kläder! Hoppas att värmen håller i, hihi!
VÅRKÄNSLOR



Strength

Det sägs att man blir starkare av det man inte dör av.

Att man blir starkare då man tar sig igenom jobbiga händelser i sitt liv.


Men hur stark ska en människa behöva bli?


Kursen avklarad

Nu är trampett steg 1 kursen avslutad med gott resultat, jag undrar vad jag var orolig över? Trodde typ att det skulle vara jättesvårt haha,
Men ja nu är jag licenserad. Jag missade en jobb intervjuv då jag var magsjuk. Verkligen irriterande.... Jag har ett jobb, men jag behöver ett till. Får kolla runt lite.



Tihi....

HEMMA!

Okej , jag har inte kunnat uppdatera någonting. Det beror på att jag var magsjuk i tisdags! Tränade hårt med gymnastik laget precis innan jag blev sjuk, vi hade bokat in en tid i enskede hallen, så vi var där helt ensamma som en liten lov träning. Men aja , magsjuk var jag och dessutom hade jag hög feber. Och såklart träningsvärk! Men på onsdagen mådde jag mycket bättre på kvällen och bestämde mig för att träffa Paulina och hitta på någonting.  (mamma tyckte att jag var galen) Men vi har så sällan lov, då är det ju inte kul att bara ligga hemma och vara sjuk...inte för att man kan bestämma när man vill sluta vara sjuk men aja.

Vi fikade , skrattade och snackade massa, som alltid. Sen tittade vi på film hos henne. Dagen efter drog vi ner på stan efter att ha tagit en lång sovmorgon. Det slutade med att jag tvingade henne att kolla på Prins Caspian, eller Narnia 2 om man vill kalla den så. För att prins Caspian är ju så dödligt snygg, yes han är min lilla hemliga dröm prins. hihi, passande PRINS CASPIAN. Men vi såg också, Benjamin Button, den var bra faktiskt, men mycket sorlig, man fick verkligen följa med genom hela hans liv, vilket var mycket rörande.

Dagen därpå är alltså idag, nu är jag hemma och är seeeeeg as hell. vet inte varför men men. Juste, fikade med Carro på Sandys lite fort (kaffe maskinen är lagad nu) , men jag orkade inte sitta där länge, sååååååååååååå jaaaaa nu är jag hemma : ) Bild på prins caspian måste visas!!!! Men inte just nu tydligen för datorn är lite konstig. , får återkomma med det !