Tonight! The 2010 Victoria's Secret Fashion Show, 10/9c on CBS.‏

För alla er som har CBS, congrats! Ni får se Victoria´s secret fashion show innan oss andra i Sverige. För oss svenskar, visas showen efter nyår.

(Picture from Victorias secret)

Trevligt

Haha jag såg Harry Potter igen igår med Paulina. Den var lika bra andra gången!
Vi satt även och pratade lite planer inför framtiden. Planer som jag kallar uppdrag haha!

Nu är det snart gymnastik träning och efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Känns segt, men men jag hittar väl på någonting.

En resa

En resa behövs nu. Funderar på att åka till London och julshoppa. Jag älskar deras juldekorationer överallt och gatorna som är proppfulla med människor. Jag älskar att hitta någonting som jag tycker om i varje affär och att man måste hoppa på resväskan då man ska hem för att kunna stänga den. Sen starbucks som har jultema under vintern. Älskar deras pepparkslatte (trots att jag är allergisk mot pepparkakor!) 

Åhh vad jag saknar London, jag vill dit nu!

Use me

I could really use a friend right now.

(old cute pic...)

Losing grip

Yes det gör jag verkligen. Känner inte igen mig själv riktigt. Det mååååååååååste hända någonting roligt nu, annars a jag har ingen aning.
Jag minns att jag sa att november skulle bli en bra månad, whats up with that? haha, jag menar det har ju inte hänt någonting?
Eller okej, jag har haft ett antal roliga utekvällar och varit med på en inspelning. Dessutom har jag fått licens i tumbling steg 1, vilket är jätteroligt. Men någonting saknas, jag vill verkligen att det ska hända någonting unikt.

Jag undrar om det är en bra eller dålig egenskap hos mig att jag måste göra någonting hela tiden. Att jag vill ha roligt. Det måste vara en bra egenskap, för annars kommer man väl ingenstans i livet?

I did something

För ett tag sedan gjorde jag en sak. Jag ångrar det inte alls, utan jag är istället väldigt stolt över att jag gjorde det. Jag tror faktiskt, att det har stärkt mig som person.
Jag rånade en bank.
Ne jag skoja

Men jag tycker faktiskt att jag tog rätt beslut, även om jag har funderat över det ett antal gånger. Jag presterar och utnyttjar mitt liv, så som man ska göra. Så självklart var det rätt beslut.

Vad mycket snö!

Ja det är verkligen skit mycket snö ute nu. Jag tycker att det är bättre än att det är helt mörkt och grått ute på gatorna, men herregud vad jag känner att jag kommer att halka snart! haha
Förra året, minns nog alla hur många gånger som jag halkade på gatorna, gjorde en stepdans varje gång som jag satte min fot utanför dörren! hahaha

Jag kollade igenom lite bilder och hittade en härlig från min 18års dag! Gud vad glad jag var. Måste bara lägga upp den.

workwork

Jag stretchar som in i arslet!! Vi har ett mål i gymnastiken att kunna göra en speciell övningen inför RM i vår och jag har tagit den utmaningen. Ska fan klara den balansen! Den går ut på att man ska stå rakt på golvet, sedan dra upp ena benet rakt fram ända upp till ansiktet och hålla benet där. Det blir som att gå ner i spagat och ligga på ena benet ståendes. Kanske konstig förklaring, får visa en bild när jag klarar det. Nu känns det som att höften ska hoppa urled hela tiden, har haft den ur led förut och är därför lite försiktig med det numera.

Stretching!!!

Hey dead face

Sökte just på en grej, jag undrar om det finns för jag funderar staaarkt på att göra det.
Mina riktiga vänner ser mig, ser hur jag känner och bryr sig om det. Jag ser nu vilka som är dessa personer och vilka som bara kan skämmas ihjäl för hur dem beter sig. HAHA, så irriterande äckligt en grej! Det var nån som skulle skriva en grej, trodde väl säkert att personen var skitball och har världens vackraste liv, men hela grejen lät bara dö töntig. Jag ville bara säga fyou fula människa! hihi

Inte mycket mer att säga, det står tomt i hjärnan på mig just nu haha!

I hate that I miss you

Människor tror mer om mig än vad jag tror om mig själv. Låter det logiskt?

Jag menar att folk tror att saker kommer eller kan hända i mitt liv som jag inte riktigt själv tror på. Jag vågar inte. Någonstans vet jag att jag kan om jag vill och att jag kan få vissa saker om jag så försöker och önskar. Men det är ändå någonting som håller mig tillbaka. Ungefär som att jag behöver någon som säger, det är okej. Satsa nu, satsa tills du har det i dina händer! Då, då skulle jag nog ta det som en utmaning. För jag älskar utmaningar!

Men jag går inte in i någonting om inte nån blåser i visselpipan och startar matchen. Därför tror människor mer om mig än vad jag tror om mig själv.
I wanna.... live my life!

Bra att jag kollade upp vilket datum som man får svar från universiteten, HAHA! Det var visst i december, så jag har ingenting att oroa mig över. Jag håller tummarna.
Känns så tråkigt att ha tackat nej till en utbildning i London och sen inte komma in på samma i Sverige. Är jättenervös, men jag tror att det kommer gå bra! 

Denna vecka, massa nyheter hit och dit. Bokningar och ombokningar, klippt mig, solat och gymmat. Hoppas att denna vecka bjuder på bra nyheter och roliga händelser! Det är sånt som jag behöver just nu. 


 

Tävlingsfilmen

Tävling igår!

Igår var det tävling i järfälla, det gick helt okej. Det var RM nivå på tävlingen, så det var många duktiga lag.
Filmen har inte kommit upp än, men jag lägger in den så fort lillasyster har fixat klart med den.

Jag vaknade sent idag, det var en jobbig och lång dag igår. Gymnastiken tar upp hela mitt liv! Känns det som nu i alla fall. Snart ska jag iväg på träning, gymma denna gång. Hoppas på att göra någonting trevligt ikväll också!

   

HEYYYY

Denna vecka har gått snabbt. Likaså har snön på gatorna försvunnit väldigt snabbt. Det blev ljusare och jag tror för en sekund att det gjorde mig glad.

Jag minns då jag gjorde min första volt, då jag fick vg på ett matte C prov, då jag kände kärlek för första gången, tog guld i gymnastik, då jag tog studenten och tiden som jag lärde känna mig själv. Genom att minnas det som har gjort dig lycklig, kommer du att ta dig igenom livet med ett leende. Livet är för kort för att må dåligt. 

 

SHAPE IT UP!

Hihi, tränar som en galning. Känns det som, eftersom att det var ettag sen. Vissa tycker att jag är helt crazy som åker från träningen för att träna. Till exempel i fredags, upp tidigt, träna gymnastik och åker liiite tidigare för att gymma. HAHA!

I stockholm är det snöstorm. Från ingenstans började det att snöa huur mycket som helst! Aja bättre snö än regn måste jag säga.

Min helg

Jag har inte skrivit så mycket och det har att göra med hur trött jag är.

I fredags skulle jag, Paulina, Carro och My till Pure för att det var Rhodos Reunion och det kändes lite kul att gå på. Dock slutade det med att det bara blev jag och Paulina som gick in för att Carro och My skulle passa en buss. Det var kul att se människor som man inte har sett på länge. Vi pratade även med några finskor som var jättegulliga. Stämningen var bra, men det var synd att kvällen blev så kort. Kvällen gick upp och ner hela tiden kan man säga. Men var det lyckat? Ja, det är klart!

Lördag var jag hemma och hade en liten filmkväll. Sköööönt!

Idag var jag på träningen och var på jättekonstigt humör. Var hur trött som helst, men men. Efter det gick jag Linnea och Kajsa och hämtade ut biljetter till premiären av Harry Potter haha! Sen till farmor som fyller år imorn.

Bild från finest, på Pure 

Regrets

Haha, ångrar mig reedan. November tar inte sin bästa start, men det som hänt har inte hänt nu, utan i oktober.
Vet inte varför jag känner mig så uppriven och besviken. Men det kanske har att göra med hur jävla trött jag är på allt just nu. SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA kan någonting jätteroligt hända och få mig på fötter igen!?
Min dröm i natt var spännande, mår dåligt när jag tänker på den. Men jag var så glad av någon konstig anledning. Det var jag, men jag för några år sedan. Jag visste inte hur jag skulle reagera eller uppföra mig. Jag undrar vad den betyder...

Låt mig vara!

Vad är det som händer egentligen? Förstår verkligen inte det... Jag är så förvirrad. Människor som viskar,pekar,kommer fram, vissa är dryga och vissa är vänliga. Är det såhär det alltid har varit eller har någonting plöttsligt förändras? Det var inte såhär jag ville att det skulle bli?!

Snart är det november och min känsla av den månaden kommer att bli bra, måste uppfyllas.