Didn't see that one coming!

Snabb spolning av min dag:
Idaaaag, har jag fikat med Paulina och Mirka.
Sen träffat Carro.
Sen träning.
Jag och Paulina gick och åt på Rice och snackade om massa skit. 
Fick lite oväntade nyheter och har varit på strålande humör hela dagen! 

Man vet verkligen aldrig vad man har att hämta utav morgon dagen, inte fullt ut i alla fall. Imorgon kan vara sista gången som du tänker på någon, första gången som du träffar en ny vän eller den lyckligaste dagen i ditt liv. 
Man måste lära sig att ta vara på varje dag och leva i nuet. 

God natt!


 

Blandad gymnastik film

Katy Perry

Kom precis hem

Kom precis hem från en fika på 60. Inte undra på att man blir sjuk med tanke hur kallt det har blivit ute!
Jag funderar på vad man ska göra i veckan.. Kan inte någonting helt random inträffa? Det skulle vara kul !

Aja imorgon ska jag träffa Carro och kolla lite på stan.

See you later!

Love it

Gymnastics

Jahapp..

Det var nog inte så smart att gå på träningen idag. Detta med tanke på att jag känner mig ännu tröttare och sjukare nu. Har nog fått feber. Men det är ju min otur! När helgen kommer så blir jag sjuk.
Nästan alla gymnaster var sjuka idag. Men körde på i alla fall. Vi får väl se hur många som kommer på träningen imorgon ! haha

Nu ska jag känna efter hur jag mår och mår jag bättre senare, så kaaanske jag går ut och hittar på någonting.
Man lever ju bara en gång ;)

Lägger upp bilder från träningen snart

WOOPWOOP

Rolig fredag?

Nee.. det har inte jag i alla fall. Jag har blivit sjuk och sitter hemma.
Har fått en dator nu, så jag slipper låna hela tiden. Feels good! 

Ush jag känner mig som värsta tjockisen, sitter med datorn i knät och sneglar på TVn och äter choklad och dricker cola zero... Kan ju vara glad att det är zero i alla fall. 
Imorgon är det träning. Jag är väldigt tveksam på om jag kommer att kunna gå. Behöver verkligen gå på morgon dagens träning för att jag missade tisdagsträningen. Hoppas att jag mår bättre imorgon.. 

Hoppas att alla andra har roligare än mig! 


 

tralala...

I know a seeecret and I wont teeell it! hihi, spännande!

Shit vilken seg dag det har varit idag, funderar fortfarande över vad jag ska göra för nånting. Det börjar bli långtråkigt att sitta och skriva på min hundra miljoner sidor långa roman... Nee så lång är den inte. Men nej, nu ska jag sluta skriva och göra nånting annat. Hoppas att Stockholm bjuder på någonting roligt ikväll!

Pics från idag och i lördags.

Det regnar och blåser i Stockholm. Man märker verkligen att hösten är tillbaka. Jag gillar inte hösten, men idag kändes det faktiskt skönt att komma ut även om det regnade en stund. Här är några bilder, inte världens snyggaste men men! Haha



Liknelse?

I dont know, det tycker inte jag. Men nu har jag fått höra flera gånger att jag är lik Audrina Patridge?
Jag ser ingen likhet mellan oss, men tydligen gör andra det. Vad tycker ni?
(Valde bilder lite random)

Färgat håret

Jag färgar alltid håret brunt till hösten. Jag tycker att det passar mycket bättre. Till sommaren låter jag färgen gå ur och solen bleka det. Men mörkare tider, mörkare hår. Det är någonting som jag har fastnat för, dessutom gillar jag förändringar!

Med mitt ljusa hår



Med min nya och fräscha hårfärg!

Lovely

Jag vet att jag har lagt upp den här låten förut. Men jag älskar den, jag gråter varje gång. Precis som jag gör just nu. Kan verkligen inte hålla mig ifrån det när jag ser den här videon.
Så fin...


HAHA

HAHAHA, så rolig film för det är min mamma som har redigerat ihop denna not so good film. Och om sanningen skall fram så gick det inte alls bra för oss denna träning och på det där luftgolvet!
hahaha när carro ser filmen så kommer hon att bli skitsur, hahaha!
(Juste, tack mamma för att du tar med mig när jag kör skitfult i JEANS!)

 

Like it

So much for my happy ending?

Okej lite frågor och svar om mig:
Vad heter du? - Vendela Linda Maria Söderberg

Hur gammal är du? - 19 ..

På fritiden gör du? - Tränare för ett gymnastik lag för tjejer mellan 15-21 och sedan mer gymnastik, träffar mina underbara vänner och självklart skriver jag mina romaner ! Lovely

Blir glad av- Gymnastiken, där kopplar jag av allt.

Kär? - HAHA, nej. Skulle vilja se den personen som kan få mig att bli kär igen.

Vad är viktigast hos en kille, personligheten eller utseendet? - Åhh, såklart att jag vill säga en blandning. För jag skulle nog inte kunna ha ett förhållande med en riktigt ful kille, men samtidigt inte ha ett förhållande med en idiot. 

Närmaste vänner? - Paulina, Linnéa A, Carro, får jag säga.

Uttryck eller ord som du alltid säger - ...ne jag skoja! , Schysst, (ett lite speciellt namn), jävla helvetes äckel(eller nånting liknande), yeah yeah!!!!!

För att vara ärlig så hatar jag att svara på frågor. Detta för jag inte vill ha personer för nära inpå. Är lite rädd för främmande människor. Så var glad för de få som jag har svarat på! 



 


YEAHYEAH!




Igår kväll, var riktigt spännande. Det blev galet lyckat !
Först middag med tjejerna, sen satt vi och förade, kom ut i bra tid, och..... jag ser att jag har glömt mitt leg. HAHA, vem är så klantig om inte jag? Det mest irriterande är att det har hänt förut! Aja, så jag springer tillbaka och hämtar det. Men jag kom ändå bara en halvtimme senare än de andra, så det spelade ingen roll. Blev bara väldigt irriterad på situationen.
AJA, det var i alla fall en riktigt lyckad kväll med mycket dans och skratt!

Hann aldrig in på datorn igår, så jag lägger upp två bilder. 
Bilder från kvällen kommer senare! 

Upptagen

Har varit stressad i tre dagar nu, har saker att göra hela tiden nu från ingenstans!
Har knappt varit hemma nånting, har sprungit omkring på stan tre dagar i rad nu av olika anledningar och med olika ärenden.

Jag är också stressad för att jag har dåliga vibbar från en viss person. Det känns som att denna person går runt och säger saker om mig som inte är sanning..? Typ för att höja sig själv och visa för andra hur bra denna person är. Men sanningen är att: Om ni hör saker så lyssna inte på den personen.... (hur fan ska folk förstå när jag skriver så?) men om ni förstår så lyssna inte. Personen snackar alltid skit!

Imorn ska vi fira Paulina med middag och utgång, kmr bli galet roligt!!!!

Ska försöka skriva imorn, 
Puss så länge!

Systers dag

Grattis Linnea, 17 år!!
 
Idag började jag dagen med att gå upp jättesent. Jag sprang och köpte present till Linnea (lillasyster), sen firade vi henne tillsammans med vänner och familj.
Nu har nästan alla gått hem och jag sitter och funderar på vad jag ska göra nu. Kanske en fika med några vänner eller bara ligga hemma och dö. Eller så kanske det skulle vara bra att plugga... ush mår illa när jag tänker på att plugga. Men ja, vi får väl se vad som händer.
Hej så länge!

(syster påväg till en extra gymnastik träning haha)


You are so slow!

Do not try to use me, cause it is not going to work.

Jag är så trött på det här... det var just det här som jag ville undvika och nu när jag behöver dig som mest så sviker du. Jag förstår verkligen inte vad som har förändrats och inte heller vad jag har gjort för fel.
Jag orkar inte mer och om detta är ditt sätt att visa att du också kan spela this game, så fungerar det inte. Jag blir bara rädd och sviken. I hate this feeling. Never again.

Lever livet!

Jaa, jag lever verkligen livet just nu! Shoppade precis på internet, (Paulina har rätt, internet shopping är farligt!)
Men om 2-3 dagar får jag hem mina fina kläder och smycken, kan lägga upp bild på allt senare.
Såg att glitter har fått in massor av snygga smycken, blev kär vid första ögonkastet!

(Inte just dessa som jag fastnade för, men snygga var dem)

Träning

Kom precis hem från ytterligare en gymnastik träning, jag måste säga att det gick vääldigt bra idag!
Det var en riktigt rolig träning. Nu ska jag nog vila en stund, så att jag orkar vara vaken ikväll, tror dock att det blir en lugnare kväll med några kompisar. Men ändå!

(Inte världens vackraste bild, men men haha)

Bröllopet i somras

Nu har jag äntligen hittat en bild från bröllopet i somras som jag kan visa, det var när Leo inte ville resa sig från marken. Då frågar fotografen: Kan jag få ta en bild av dig?! hahahah, aja anyways här är hur jag såg ut.

Hur?

Hur fan får folk tag i mitt nummer när jag byter nummer ungefär 100 gånger om året? Dessutom har jag inte ens ett eget, vet inte riktigt hur jag ska göra för att inte få några samtal med dolt nummer och då jag svarar är det nån som larvar sig på andra sidan?

Fan vad omoget, kan inte alla bara växa upp och skaffa sig någonting annat att göra.




Lååång dag!

Har inte riktigt haft tid för att sitta vid datorn. igår skulle jag Carro och Paulina dragit till Sheraton Hotell för att överaska Laura som jobbar där. Eller överaska och överaska, det var bestämt och vi hade messat henne. Men ingen av oss fick något svar från henne igår, så vi blev rädda för att hon inte jobbade, (Men vi alla vet ju hur mycket Laura älskar mobiler också) hahaha!
Så istället satt vi och drack några drinkar tillsammans på ett annat ställe. Det var mysigt.
Igår fick jag även ett samtal från Stockholms Universitet som berättade att de hade en plats till mig på en kurs hos dem. Jag tackade ja och hade min första dag idag. Det var kul, men det gjorde lite ont i rumpan att sitta på en stol i fyra timmar. Inte van efter mitt jääättelånga sommar lov haha.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, men det orkar jag inte planera i för väg i alla fall hihi, så skönt.


Snart startar jag upp ett nytt projekt som jag har nämnt lite förut här i min blogg. Det ska bli jätteroligt, är supertaggad. Skriver inte mer än, men de som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Guvad mycket jag säger så? haha

(Bild från Rhodos)

This is the best feeling

Vädret har varit fint och jag känner mig glad igen.
Känns otroligt skönt, hoppas att bitarna faller på plats. En dag i taget, så löser sig allting snart.
Har fått jobb tips, hihi, så snart har jag förhoppningsvis ett jobb!
En sak i taget...

Vad gör vi?

Minns hur lycklig man var innan studenten. Men får man verkligen ledighet? Jag menar i alla fall jag ska plugga vidare nu efter gymnasiet. Skulle ha gjort det nu i September, en tre årig journalistik linje i london. Men var ju som sagt tvungen att tacka nej till min plats på grund av de höga kostnaderna. 
Men allting faller nog på plats, jag menar jag är ju bara 19 år. Så alla andra som också har lite panik inför framtiden. Borde också börja slappna av, det löser sig. 

(Bild från min student skiva i våras)
 

Wake up

Jag fick just ett sms, och jag förstod att det smset var så sant.
Jag har valt fel. Jävla idiot...

This night

Jag vet seriöst inte vad fan jag håller på med.
Blir helt förvirrad över alla människor.
Antingen är det jag som har humörs svängningar eller så är det mina vänner.
Nej men ååhåhåhåhåhåhåh...... MAKE ME SMILE!

I´m in chock

Sedan jag kom hem ifrån Rhodos, har jag varit helt förvirrad. Jag har fått reda på massa saker, gjort massa saker och inte gjort massa saker. Men framför allt fått reda på att jag nog inte ska åka till London och plugga med tanke på hur dyrt det blir.
Men nu känner jag att det är såå tråkigt här i Sverige att jag inte vet var jag ska ta vägen... Funderar på att dra ner till london i nån vecka och bara shoppa! Fyfan vad härligt... men sen måste man ju tänka lite logiskt också.

Jag minns mitt inlägg då jag skrev, kan inte nånting helt random inträffa! Det har det faktiskt gjort och det är det som jag menar med : I´m in chock. Så haha, man ska väl inte klaga. Men är ändå så rastlös hela tiden och vill alltid ha någonting att göra.

Jag köpte dessa skor för några dagar sedan som jag älskar! De är från Vagabond och kostar 998kr på scorett.
 

I love Burberry


Skinnjackor med fårpäls är det man kommer att se mest av i alla butiker just nu.
Då jag först såg den (vilket var på bikbok) tyckte jag att det såg lite halv töntigt ut. Men nu har jag sett flera stycken, på olika modeller och i olika look-books och nu tycker jag att det är skitsnyggt! Funderar på att köpa en !

I don´t wanna play this part...

Vacker dag

Vacker men seg dag, inställd träning och en jävligt lång sovmorgon.
Nu ska jag fixa mig och dra ut! Får se vad Stockholm har att erbjuda ikväll.

 

I going crazy!

Om ingenting roligt händer snart så går jag under, kan inte någonting heeelt random inträffa? Fan vad roligt det skulle vara. Okej fick faktiskt en chock idag när jag gick på stan... hmm den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Nej nu ska jag fortsätta mitt skrivande. Hoppas på att kunna skicka runt mitt utkast till olika agenturer snart!

Dags snart

Idag var jag ute på stan i jakt efter ett par skor, jag vet exakt hur dom ska se ut och hittade faktiskt ett par som jag fastnade för. Eller a jag hittade två hihi, men det blev inte till att köpa dom idag. Hoppas att jag kan få göra det imorn ! Då har jag lite mer tid på mig också.

Ja nu är det snart dags att välja vilken väg jag ska ta i livet. Jag vet vad den enkla vägen är, men också vilka följder som det kommer att få. Jag har ju ingen att åka med längre.
Kurser, jobb, lägenhet och körkort i Sverige? Låter bra, men är det vad jag vill? Åhhhhhh ingen aning... men det hör väl till att inte veta. Antar jag?

Imogen Heap - Goodnight And Go

Speglar mina känslor rätt bra just nu, på något sätt.

God morgon

Vaknade för ungefär två timmar sen. Lite sent, men det är bättre än att vakna kl.17 som jag gjorde förra året hela tiden. När jag inte gick i skolan naturligtvis.
Trodde att jag hade en tid att passa idag, men det visade sig att jag inte alls hade det. Så efter att stress fixat mig, sitter jag nu här och funderar på varför jag inte sov vidare. haha, vilken lat tjej jag är ibland.
Orkade i alla fall ta lite bilder!