Dålig updatering!

stavas det så? hahaha,

Det blir London efter att skolan slutar, för att kolla på lägenhet osv. Sen tänker jag inte avslöja nånting mer...hihi!

Jag fyller år på tordag! GLÖM INTE BORT DET! haha jag säger glöm inte bort det för att alla verkar ha glömt det, haha. Det är så mycket med studenten nu nämligen. Herregud jag blir 19 år! Vad stora vi har blivit. Kan inte riktigt förstå att vi tar studenten nu. Nu börjar livet och jag verkligen älskar det ! De tre åren som jag har framför mig kommer att bli oförglömliga och helt underbara!

Turkiet


Jag har varit i Turkiet nästan varje år sedan jag skulle börja i trean. Tror att jag gick i fyran på dessa foton. Så liten med mina blonda lockar. I år funderar jag på att åka ner igen med ett gäng. Det skulle vara så roligt!
Det är helt underbart där, har många fina minnen härifrån. Jag längtar verkligen efter att få åka utomlands och komma bort ett tag!  
På bilderna är jag på Efephos (eller hur det nu stavas) och i farmors lägenhet. Min hund heter Efephos eller Efes antingen efter denna plats eller från den turkiska ölen Efes haha!


I´m okay, I´m fine, I´m allright

Mösspåtagningen hehe lite sent

Jag var lite sen med att ladda upp bilder från mösspåtagningen för att min uppladdningsknapp fungerade inte.Plåtningen för carriechloe.se

Hemsidan är klar

In och kolla: www.carriechloe.se !

..

Det bästa och det värsta som jag någonsin har gjort,
är att säga Jag Älskar Dig.

Whats it like?

Kommer jag någonsin att känna som jag en gång gjorde, veta att livet finns framför mig och att jag bara längtar efter att få se hur det blir?
Nu vet jag inte hur jag ska göra. Mycket säger att jag ska åka, mycket talar för att jag inte ska det.
Jag var helt säker alldeles nyss, nu är jag inte alls säker längre. Nu vet jag inte vad som händer eller vad jag håller på med. Jag får ny information hela tiden.
What goes around comes back around. hm aa kanske det? Jag menar att förlora sin andra halva var inte direkt enkelt, men sen att förlora sin andra halva igen, jo en annan halva som kom senare. Nej det har helt enkelt inte varit enkelt. Det tär på en och man vet inte längre om man kommer att kunna släppa in någon, man vet inte om det man gör är rätt eller fel.
Om jag blir kvar här, i jättetråkiga och uttjatade Sverige, så kommer jag att älta detta i hela mitt och inte veta om det jag gjorde var rätt eller fel. Jag kommer inte att må bra. Jag är trött på att vänta. Nu vill jag kunna göra någonting som jag vill. Men är det värt det?

 

Hur var min helg?

 I fredags gjorde jag ingenting mer än att plugga, satt uppe hela dagen och pluggade ihjäl mig! På lördagen var det dags för gymnastiktävling, jag kan lägga upp den här senare, när min syster har redigerat klart den. Det gick helt okej.
Efter det åkte jag till Linnéa som skulle grilla med ett gäng hemma hos henne, det var trevligt! Sen blev det lite kaos när jag hade åkt därifrån, personligt, så jag tänker inte nämna någonting här. Men i alla fall, det gick bra och allting löste sig tillslut.
Idaaag, var och C för att kolla på någonting som jag inte riktigt vet om jag får avslöja än. Men jag tänker lägga upp bilder på det också senare.

haha,
kom att tänka på hur otroligt ful jag är när jag sover. Ingen överdrift, jag tror att man kan fråga vem som helst som har sett mig sova, den personen skulle säga samma sak hahaha!
För över ett och ett halft år sen, hade jag pojkvän och jag kommer aldrig glömma vår fina konversation:
JAG: "Åh du är så underbart söt när du sover!"
Dåvarande pojkvän: "Jag kan inte säga det samma..."Fuck You

Uppvisning med gymnsatiklaget

det går inte att vakna...

Hjärtat brister och hjärnan sviker... jag orkar inte mer. Vad gjorde jag någonsin för jävla fel?
åh orkar inte med allt det där djupa snacket.
nu stänger jag av och låtsas som att ingenting är fel. (korsetten har Carries kompis sytt)

Panik

Nu är det fan panik som gäller, ska jag eller ska jag inte? nej jag vet verkligen inte. Är helt jävla kluven, just nu vill jag bara krypa in under sängen och gömma mig där ett tag.
Jag vet att man bara lever en gång, men är det värt det då? Eller är det inte värt det? Vänta eller inte vänta? åh jag vet inte, tänk om mitt erbjudande inte visas senare? nej fyfan... hur ska jag göra...