Torsdagen är här och det betyder att resan är nära!

NU är det bara idag kvar, idag går fort måste jag säga, har inte hunnit med allting som jag ville tråkigt nog!
Men, men jag ska hem och packa snart. Är nämligen hemma hos Linnea, hon ska också med till Bulgarien och Erika då. Som jag är säker på att jag redan har sagt. Men ja, så det är bara ikväll och imorgon kvar! Sen åker vi fyra på natten till lördagen. YEEAAAHH!!! haha :)!

KOMMER BLI SÅ JÄVLA ROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Idag !

Nu är det bara idag (tisdag), onsdag, torsdag och sen fredag kvar till vi åker! WOHO, kommer att bli så jävla roligt. Vi åker nämligen på natten till lördagen. Tror sista incheckningen är typ 05.00 eller nånting. Så vi måste vara där i god tid innan.
Vad jag ska hitta på idag vet jag inte, jag vill gå på stan. Får se om jag hittar någon att gå med. Jag skulle ha träffat Christopher idag, men han har antingen inte vaknat eller så är han upptagen. (Han svarar nämligen inte i telefon).
Jag har också kommit fram till ett jätteproblem. JAG HAR INGEN TVÄTTMASKIN! Det finns inte i Bulgarien heller, men även om det fanns, det första man vill göra är inte att tvätta, semester hallå?
Så jag funderar på att dra med all tvätt till nån kompis, haha, får man göra så? Får väl fråga, för vad ska jag annars göra? HAHA, vilket problem...

Jag och Paulina en sommarkväll



- Vendela Linda Maria Söderberg<3

Bara för jag är utråkad

Jag tänkte lägga upp lite bilder från veckan på mig och lite annat.

Jag var nämligen på gröna lund i torsdags med kusinerna och moster som är här från Australien, endast tillfälligt, och morbror och hans hög gravida tjej :) aa plus min familj då !

Vanlig dag, tisdag


Torsdag



Innan AIK matchen, Onsdag.



Det här är på grönan i torsdags, så jävla varm och skön dag! Kolla Matilda hahaha, den hade inte ens startat än!
Hon är min kusin och framför mig sitter moster Teresa och andra kusinen André.



HAHAHA, I LOVE HER!




- Vendela<3

HOLA!

Snart åker jag, Linnea och Erika till Sunny Beach!
Det är bara fem dagar kvar, yes vi åker på lördag :)
Har inte skrivit på ettag för jag har spenderat mesta tiden hos vänner som alltid. Dessutom renoverar vi om badrummet nu, så vi har ingen dusch hemma! haha, bra att ha vänner ... ;P

Ja det har hänt massa roliga saker, i fredags åkte jag hem till Linnéa och kolla på film, fan kommer inte ihåg vad den hette men bra var den :). I lördags gick vi ut  och tog en öl på kvarnen som ligger mitt på torget i medis. Med några av Linnéas kompisar i grunden eller vad man nu ska säga.

Sen på söndagen åkte jag hem och kollade på Harry potter och halvblodsprinsen igen. RIKTIGT BRA! Men irriterande att dom hade tagit bort hela slutet ju? Eller hur ? Alltså ni som läst böckerna förstår när ni ser filmen vad jag snackar om.

Det som ska hända i slutet är att det ska bli en fight mellan onda och goda. Sedan Dumbledors begraving och Harry säger till Ginny att dom inte kan vara tillsammans längre. Viktiga saker som självklart tagits bort i filmen... alltid så. Dom försöker typ bara satsa på att filmerna ska bli roliga, tänk lite på tittarnas förväntningar...

AJA!

Leo idag!



Jag idag!




PUSS FRÅN MIG!

Dagen innan lördag, alltså fredag!

I fredags var vi några stycken hemma hos Carro. Det var mysigt faktiskt. En lugn kväll :)

Lite bilder var tagna från kvällen



PUSS!

En bild!

Jag tyckte folk tog kort på mig heela tiden, men tydligen blev dom inge bra eller nått haha. För jag har endast blivit taggad på en bild från går kvällen. Sandra var så underbart fin :) . Jag hade satt på mig koftan för det var kaaallltt!!



<3

En födelsedag, utkastningar, svimmanfall, taxi och bråk

Igår var den sjukaste kvällen någosin. Jag började hemma hos min morbror där jag fick pengar och träffade släkten från australien. Mysigt och så gulligt när de små pratar engelska.
Sen drog jag till Sandra som fyllde 18 år. Det var jättemysigt, gick runt om småpratade med alla trevliga människor. Sen åkte jag och Linnea hem till hennes kompis Fredrik. Sen därifrån drog vi till Cattelin. När vi kom fram hade jag glömt min plånbok och däribland mitt leg. Så jag tog taxi hem och sen tillbaka. När jag kom in får jag reda på att folk håller på att bli utslängda. Tydligen hade det spårat lite. Jag tog EN cider, och alla andra drack och var glada. Sen började massa folk att bråka blabla. Sen började jag känna mif helt varm i hela kroppen och yr, så jag sa det till Linnea och i nästa sekund låg jag på marken med massa folk runt mig... Förstod ingenting till en början till jag äntligen förstog att jag hade svimmat. Första gången i mitt liv.
Kan ni fatta att en person i personalen tänkte slänga ut mig ?? Slänger man ut folk när dom svimmar, eller kollar man anledningen och behandlar sina gäster bra? Cattelin är ingenting att besöka, men det tycker väl alla. Sen i alla fall kom en annan kille i personalen och tog mig ut bakvägen så jag satt på gatan med ett glas vatten. Sen gick han. Det enda han sa var, kom in när du mår bra igen om du vill eller så kan du få en filt. HAHA... sjuuuuukt. Sen hittade jag födelsedagstjejen som vandrade omkring utanför. Vi hittade en väska som var helt övergiven på en bil, den tänkte vi ta in till Cattelin som en snäll gärning. Sen kommer det en kille som säger att den tillhör nån tjej bakom hörnet. Sandra börjar fråga om det verkligen stämmer, han kanske ville ta den. Sen kommer en tjej som han sa var hennes kusin, hon börjar skrika på mig och Sandra och säger att hon ska typ mörda oss.. hahaha.... stackars lilla fula tjej.

Aja sen blir folk utkastade alla blir sura på personalen. Ingen som gick utanför fick komma in igen typ, folk börjar slåss och allt möjligt. Och jag som precis vaknat till medvetande fattar ingenting. Efter en stund kommer en kille och frågar om jag vill till Karolinska för hans mamma jobbade nattskift. Jättesnällt, men jag mådde ganska bra. Han jobbade inte ens där liksom. 

JAJA , Kvällen var lååång och helt sjuk. Vet inte vad som hände sen för jag hoppade in i en taxi hem.

//Vendela <3

Gummistövlar

Hejj igen, hmm vet inte riktigt vad jag ska tycka om gummistövlar . Är det snyggt eller inte? Är det tufft eller bara idiotiskt?
Tror fan det bara är otroligt töntigt faktiskt.. haha. Jag hittade mina gummi stövlar som är chock rosa igår och satte på mig dom för att gå ut med Efes i regnet. Var ganska mysigt.
Men jag tror gummistövlarna får hålla sig till landet, not my style.




- Vendela <3

Man kan ju undra

Jag undrar vilka besökare som jag har till min blogg...visst jag vet antalet men inte alls exakt vilka det är. hmm..

I alla fall , idag är Leo så otroligt söt att jag var tvungen att ta ett foto på honom plus lite foton på familjen i Turkiet.

Linnea, Leo och Sara <3


Leo idag :)<3


Mamma och Leo <3



//Vendela Linda Maria Söderberg<3

HELG

Igår var jag, Carro och Sandra ute på Nivå och bara hade en jättetrevlig kväll tillsammans. Sen kom Sandras killkompis också.
Jag har dessutom haft sönder min mobil... utan att jag vet hur det gick till. Jag klarar mig verkligen inte utan mobil. Helt stört att jag är så jävla sällskapssjuk att jag nästan längtar till söndag så att familjen kan komma hem nu. 
Det här är sista dagen som jag kan ställa till med nått roligt och därför tänkte jag ha nått ikväll här hemma. Kommer bli jättekul! Nu är det fredag dessutom så tror fler folk är taggade på att komma ikväll än det varit förrut när typ mer än hälften av mina kompisar jobbar. Bra för dom själv har jag inget jobb.
HAHA. 

 

BYE !

//VENDELA<3

Sommarlov

Tja,
Nu är det mindre än en månad till jag, Linnéa och Erika åker till Bulgarien. Kommer bli sååå skönt. Riktigt härligt!!
Jag har lagt upp en novell som jag skrev i ettan på Jesen. På min och Paulis hemsida www.passion.devote.se. Den är lite weird, men det var dom känslorna som jag på nått sätt kände under den tiden. Alltså förvirrad, ensam... allt det där. Är glad att den tiden är över nu :)

Kom precis hem från Christopher, vi hade roligt som alltid, är så glad att vi hittat varandra som vänner igen. Han är vaken hela nätterna och snackar med sina kompisar. I natt spelade dom betapet eller vare nu heter, skit tråkigt, men det tyckte inte dom. Så jag somnade med att det kändes som att fyra killar var i samma rum som mig och skrattade högt.
Så kan det gå.. antar jag.

Nu kommer Paulina snart, vi ska kolla i gallerian och sen gå på bio tror jag !


BYEBYE !