Jag såg just en sak, och jag insåg att det var sant.

Jag såg just en sak , en liten ynklig chest och jag förstod allting.
Chesterna, hintarna, budskapet allt du gjort, var aldrig för mig utan för henne.
Hehe... silly me! and fuck you.

Aajusste, gott nytt år!

2 nya klänningar

Jag hämtade ut två nya klänningar idag som jag beställt hem från internet, båda från rare fashion hehe, jag älskar ju det märket! I alla fall på klänningar.
Den ena är svart med en lite speciell arm och den andra är guld och kommer att bli min nyårsklänning, var det tänkt i alla fall. Har faktiskt aldrig haft en klänning med en arm förut, detta för att jag inte har tyckt att det är speciellt snyggt. Men nu testade jag trots att det inte riktigt är min stil och den var snygg!Den svarta klänningenCute

Today - tisdag

Konstiga tisdag. Jag hade en känsla hela dagen, att denna skulle bli något av det ovanliga.
Egentligen så blev dagen inte så konstig, men det hände lite udda saker och jag kände mig lite virrig hahaha!

I alla fall, jag och Linnea mötte upp Sandra och gick sedan runt i massa affärer bland hundra miljoner jobbiga människor (en man gick till och med in i Sandra). Stupied..
Efter den halft misslyckade shopping turen, begav jag mig av för att möta upp Paulina. Vi bestämde oss för att mötas vid hötorget för att hon kom direkt från jobbet. Såklart krockar vi och hittar inte varandra och springer omkring i cirklar, ja allt detta för att denna tisdag är konstig.
Sedan beger vi oss till underbara Fridays ! Vid stureplan denna gång. För att till lägga vi går inte till fridays för maten hela tiden utan för att atmosfären är mysig. (kan man säga så utan att låta som en nörd?) aja, vi äter och tar ett glas vin.
hmm nu när jag berättar allt igen så verkar inte denna tisdag så konstig? Jag undrar vad som fick den att bli det... ;)

Im sorry

Jag har varit ganska otrevlig den senaste veckan och jag måste säga att det beror på att jag är stressad! Det är ju den här veckan som jag får massor av besked som är livsavgörande för min del.  

Dessutom har jag känt att jag är otroligt trött på vissa människor. För det är så många som tror att dom känner mig, trots att de inte har någon aning om vem jag är. Jag hatar sånt! Folk måste verkligen vakna upp till verkligheten.

Jag minns

Tiden som man blev lycklig över att det plingade på dörren och när man öppnade så stod ens vänner på andra sidan.
Vad hände med det?
Att jag satte upp mål som gick i uppfyllelse och att jag inte hade lika stor press på mina axlar.
Tiden då alla andra hade tid och man kunde ha kul var man än var någonstans.

Alla förändras.
  Everybody leaves.


Wanna play?

Ohhhhh I want to play, jag vill göra någonting impulsivt och galet!
Vill att det ska hända saker och det är nu! Jul uppehållet har varit aldeles för långt och nu är det dags för någonting att händaa.

Feels like..

"Even if I leave you now, and it breaks my heart, even if I am not around, I wont give in, I cant give up, on this ...." the veronicas, this love.


23 November!

Yeeey nu är det bara en dag kvar till Julafton och jag måste säga att jag är mycket nyfiken på vad alla kommer att tycka om deras presenter!

Spännande, spännande. Hade egentligen velat vara utomlands över Jul. Men så blev det inte tyvärr. Kanske blir till att åka bort över nyår istället! Det skulle vara otroligt skönt.

Men God Jul !Ny design

Har ny design och detta är tack vare Adde min systers kompis igen !

Så, tack så jättemycket Adde ! :)

Ja självklart, det är ju jul!

A precis, jag är sjuk igen. hehe..
Det är som en tradition, mår aldrig bra runt jul. Blir alltid sjuk. För två år sen låg jag på sjukhuset på juldagen.
Har mått skit sen i fredags och jag vet inte vad det beror på. Jag menar mitt imunförsvar är ju inte det bästa, men varför jaag??? Åhh... kan ingen komma och ta hand om mig.. hehe

Idag fyller min mamma 40 år. Hon hade lite fest och det var jättetrevligt. Hon fick massor av fina presenter.

Dålig på att skriva, jag vet!

Detta kan bero på min fredag.
Jobbade nämligen hela dagen och sedan blev det utgång. En otroligt lyckad och galen kväll! Började på Sogni, Magenta, Entorage och slutade på Solidaritet. Fråga mig inte vad jag gör på bilderna, kameran älskade inte mig så mycket denna kväll! hahaha

(Bild från finest.se)(Bild från Paulinas mobil haha)

Man undrar ju...

Jag vill ut på staaan, jag vill köpa julklappar...
Men nej inget sånt blire. Istället blir det juluppvisning idag och jag kommer att skämma ut mig.
Vi ska nämligen vara utklädda.

Men ja hejdå jag orkar inte sitta vid datorn den här tiden på dygnet.

Möjligtvis ny favoritlåt

(sorry för att jag bara hittade en med lyrics)

MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH

Haha, jag har precis haft ett utbrott. För det är en hemsida som jag skulle kolla upp lite närmare och se om det var någonting som passade mig, säger inte vilken för det blir nog bara kaos om jag gör det. Men i alla fall, nu går det inte att ta bort min profil!!!! Jag har mailat kundservice, deras info och adminst... Men inte fått något svar?!
Jag blir jätteirriterad, får jag inte svar senare ikväll eller imorgon bitti så blir nog ilskan större och när jag är arg vet man aldrig vad som händer.
Buhu... men jaa vi får se vad som händer.
En annan sak är att jag inte har fått min klänning som jag beställde från rarefashion. Jag älskar deras klänningar och köper ofta kläder från dem genom nelly. Det har gått två veckor sedan jag beställde den.
Är det någon som jävlas med mig?

(Såhär glad är jag nu)
hahahaha

Till något roligare!

Igår lördag. Gick som sagt jag och Paulina ut för att uppleva en gaaaaaalen kväll! Ni vet redan hur dagen började och fram till att vi passerat allt elände! Efter det drog vi och förade. Vi träffade lite människor och hade det jättetrevligt. Efter det bestämde vi oss för att dra till lobby. Vi träffade på Carro och Sandra och några andra. Man träffar alltid folk som man känner där av någon anledning. Sen dansade vi loss i mina höögsta skor, så när vi gick hem gick jag som en idiot. Bild får ni inte denna gång, den blev nämligen otroligt ful hehe.  
Det var en skitrolig kväll i alla fall! Tack mina vackra vänner! <3


Update - Jag mår bra!

Med det syftar jag på gårdagens händelse, drottninggatan korsningen till Olof palmes gata.
Terror dådet.

Historien ur mitt perspektiv:
Jag och Paulina går och gymmar vid sveavägen. Då vi går därifrån är klockan 16.50 kanske. Vi går sedan för att sola, då vi går förbi drottninggatan är väl klockan 17.00. Vi har ingen aning om vad som skall komma att inträffa inom 15 minuter. Vi fortsätter att gå och pratar på som vanligt. Vi pratar om kvällen, planerar lite.
Då vi går in till solariumet är klockan 17.10. Då vi solar passerar klockan 17.15 och då vi går ut är klockan ca 18.00. Vi märker ingenting. Vi har missat hela händelsen, genom att ligga i ett solarium. Vi går hem och får redan på vad som hänt. 
Senare på kvällen ser vi hur stort det egentligen var. Drottninggatan som vi gick ner för då vi skulle ut senare på kvällen, var avstängd lång väg och vi fick ta en omväg runt om den. Vi ser en bil som är konstigt parkerad och bränd. Vi ser poliser och stora polisbilar fulla med fler säpo poliser. Vi går sveavägen upp och då vi kommer till kungsgatan ser vi att de har spärrat av där också.
Det som hänt, en bil som sprängts och en man som sprängt sig själv. Detta för att protestera mot soldaterna i Afganistan(om jag minns rätt). Två personer skadade. Meningen var att döda fler svenskar, men uppdraget misslyckades. Som tur var.

Mycket läskigt, men som sagt jag missade allt och såg endast det som lämnats kvar senare på kvällen..

Its a little bit funny

Sometimes the heart can see what is invisible to the eye...

Jag vet att jag kan och jag vet att det kommer att gå. Men jag är så rädd. Rädd för att misslyckas så varje gång jag tänker på det får jag en klump i magen och tårar i ögonen.
Varför? För att jag ser tillbaka på mitt förflutna, det som hänt mig en gång tidigare.
Vågar jag verkligen sätta mig in i det en gång till? Varför utsätta mig själv för någonting sånt?

Jag måste vara dum i huvudet, men jag har bestämt mig för att ta en chansning...

tihi!

TJAAAAAAA!!!!!!!!

haha, åhhh jag har kommit så långt i en av mina romaner, jag vet att jag säger det typ hela tiden, men nu har jag verkligen kommit långt! Är så stolt över mig själv!

yeah yeah, nu ska jag ut på en liten prommenad.

Ahhh boring shit

Idag har jag tagit hand om mig själv. Ätit nyttigt, blivit lite brunare och färgat håret.
Skrivit på en av mina romaner har jag också hunnit med.
Nu gör jag ingenting speciellt. Sitter med datorn i knät och sneglar på TVn, undrar om det börjar någonting roligt snart. Tror att how I met your mother går om ett tag!

Igår - lördag

Igår var jag, Paulina, Carro, Towe och Sandra ute. Vi var först på sogni, big surprise? not. Sen drog vi till magenta och dansade hela kvällen lång haha!

Jag, Sandra och Paulina

(Bild från stureplan.se)

Så obehagligt sexig

Sin City, en av mina favorit filmer. Den är så obehagligt sexig. Så äcklig, hemsk och helt underbar. Alla skådespelare som är med är fantastiska.
Måste säga att jag gillar Brittany Murphy mest och det har jag gjort enda sedan jag såg denna film första gången för många år sedan. Hon var en av de snyggaste och grymmaste tjejerna som jag någonsin har sett. Jag tog faktiskt hårt på hennes död, då jag har älskat henne i alla filmer som hon har varit med i redan i tidig ålder.

En låt

En låt som jag kopplar till en speciell händelse.
Som får mig att le.
Som får mig att minnas.

New pics

Feelings

Jag känner en känsla av längtan just nu. Jag antar att det är för att jag har saker att hoppas på och se fram emot.
Nu undrar jag även lite över vilka som besöker min blogg, gud vad spännande det är att se siffrorna som kommer upp. Jag kollar nästan aldrig statestik och trodde heller inte att någon direkt läste det jag skriver. Men tydligen så gör folk det, vad roligt.
Jag vet att jag bara skriver massa skit som ingen förstår sig på, men jag tycker att det är kul och anledningen till att jag skriver är för att sedan kunna titta tillbaka på mina tidigare inlägg och se exakt hur jag kände då och vad som hände i mitt liv vid just det tillfället. Jag menar då jag startade denna blogg, hade jag pojkvän. Jag var naiv och blind och lycklig. Idag är jag en helt annan person och att se den förändringen genom denna blogg, är otroligt lärorik för mig själv. Jag utvecklas som person varje dag och det gör ni också.
Kanske kommer man aldrig att hitta rätt i livet, men man har i alla fall lärt känna sig själv och lärt sig vad man vill ha ut av livet.

gaaaad jag älskar att skriva !


Fun day

I väntan på svar från universitet och ja början på mitt liv kan man väl säga, gör jag ingenting. Visst jag hittar på olika saker att göra varje dag och ja jag har ju jobb och får lite strö jobb ibland (kan man säga så?) aja, men det finns fortfarande inte mycket att göra om dagarna.
Jag trodde aldrig att jag skulle vänta på att få börja plugga, längta efter det! Haha..

I alla fall så hoppas jag på att få lite mer att göra nu när det närmar sig jul!