TRALALA...

Idag var en vanlig kort förmiddags dag i skolan.
Vi hade redan ett test prov över våra kunskaper i KEMI B! Herregud, fattar han inte att vi har glömt allting efter ett år?!
Sen säger han, men det är inget ni får betyg på........men jag kan i alla fall se var ni ligger betygsmässigt samt på vilken nivå jag ska lägga mig. ASSÅ VAH! Jag skrev svaret på en fråga typ sen lämnade jag in det.
Vi hade även den första Psykologi B lektionen idag :)! Askul som vanligt.

Btw , hörde jag lite uttryck som folk tydligen kallar min familj. Asså folk i området, går liksom rykten? Herregud. Mamma var tydligen MILF? No way... men a. Sen jag var tydligen sthlms modell. Min syster kallas alltid Vendelas lillasyster. Och vad fan kallar ni er själva ? stockholms STALKERS?

Ajja !

I´m lost...

 - Vendela Linda Maria Söderberg

Tomt.





HÖST JÄVEL








Blir irriterad på folk som tror att dom är nånting

Har konstaterat massor av saker på denna korta stund som gått sen jag skrev det förra inlägget.
Vet massor som verkligen leker att dom är nånting, tror att dom är skit snygga, att alla älskar dom och vill vara med dom. haha jag stööööööööör mig! FAN VAD OMOGET.
Shit vad jag stör mig på tusentals människor. Herrgud det är ju pinsamt! HAHA , att människorna inte fattar det själva....
Om du känner dig träffad så ta åt dig, man känner sig inte träffad om man inte är på detta sätt.

- Vendela

Jag skriver för min egen skull

Det är lite konstigt att vissa har fått uppfattningen om att jag skriver under ett visst mönster. Alltså att jag måste skriva om vad jag har gjort varje dag. Så är INTE fallet. Jag skriver det jag känner för och inget annat!
Idag kom vi hem från Mjölby, en väldigt liten stad. Det var treevligt. Festade och festade och åt mat och sen sov vi :P haha, ungefär så. Vi kom hem klockan 20.00 idag och skoja inte vad trött jag är. Orkar inte ens sitta här och skriva egentligen men jag är så irriterad just nu.
Har inget humör kvar, det går upp och ner för mig hela tiden. Ena stunden kan jag vara jätte glad medan en liten sekund efter är jag skit irriterad och gillar inte nånting. Jag lovar att jag är depp för att jag vet att hösten kommer snart. Eller fan den är ju redan här, och gissa vad ?
Någonting dåligt har redan hänt!
HÖSTENS FEL JAG HATAR DIG JÄVLA HÖST JÄVEL!

People always leave, kommer inte att träffa mina kusiner på år. Kommer aldrig få uppleva den här sommaren igen, eller träffa några av dom som man faktiskt lärde känna under sommaren. Folk bara flyttar. Lämnar Sverige. Och mig. Jag vill börja om, starta upp på nytt. Flytta jag med. Till London, England.



Why am I still waiting?

HEJHOPP!

Jaa... idag körde vi igång med två timmar fysik B!
Jag hade inte lämnat tillbaka två av förra terminens böcker, vilket jag utnyttjade lite och gjorde inte övningstalen.(vilket inte nån gjorde typ) men men.

Imorgon draaar vi till Linköping för att träffa hela gänget där nere. Det är Jag Linnéa och Erika som åker, sunny beach gänget haha. Så jag och Linnea kommer bara gå i skolan till klockan 3 sen hoppar vi på Erikas tåg och går runt på centralen tills vi hittar dit vi ska. Jag ska köpa nånting att äta och dricka till bussen. Det är ju trots allt 3.20 som vi kommer att sitta på den där bussen. Hoppas att det är något stopp som man får kliva av och röra på sig och inte bara stopp på olika hållplatser. För där kan man ju inte kliva av direkt!

Jag håller på och skriver på min roman nu för fullt. Tror den blir klar nu till hösten. JAG VET, jag har sagt det hundra gånger. Men den ska faktiskt renskrivas också! Läs handlingen i ett tidigare inlägg som jag skrev för månader sedan. Den är faktiskt rätt intressant. Vet inte riktigt var jag fick idén ifrån, men man har ju sett så många filmer och skit så självklart väcks fantasin av det. Dessutom är många av mina romaner baserade på mina drömmar.
- Gå in på Februari för att läsa om denna roman.

Så jävla nice att skriva, det är någonting som jag verkligen Brinner för!
Självklart ska det bli mitt yrke :)!

- Vendela

I know you want me

Haha en annan sommarlåt är fan denna, okej musikvideon suuuuuuuger, men ja här är den utan musik video!


LINKÖPING

Jag, Linnea och Erika ska ner till Linköping i helgen ska bli skitroligt! Så jävla skönt att komma ifrån Stockholm. Ser fram emot det som faaan!

Sommarlåten som jag snackade om, du måste älska den :

HELLO!

TJAA på er !
Igår var vi som sagt på grönan, skitkul! :) Det var först bara jag och Carro. Sen kom glenn och hela hans stora släkt. Var skit trevligt. Jag, Carro, Glenn och Chrille åkte insane!! Var skitkul!
Idag var det gympa träning igen. Gick väl bra, jag tänkte vara med och träna eftersom att jag har sagt det hundra gånger nu. Det slutade med att jag värmde upp, sen blev det stretching och några bryggor. Inget mer. Men nästa helg drar vi till Lillsved :)! Årlig sak. Kommer bli skitkul. Dessutom ska vi tävla i Dalarna och på Gotland! Nästa (sommar?) blir det tävling i Italien nice nice nice!

Efter träningen gick jag och lillasyster Linnea på bio. Vi såg "L.A Gigolo", var skitbra, konstigt slut kanske, men skitbra ;)!

Har kommit på hur sant detta citat är nu.
"People always leave"
För det gör de verkligen...

Tänkte lägga upp ett uuuuuuurgammalt klipp på gympan som min kära syster har fixat, Linnea, som också är med i klippet och är gymnast. Jag står bara på sidan och är bruuuuun. (det var förra sommaren)


- Vendela Linda Maria Söderberg

Första träningen för terminen

NU har gympan dragit igång igen! Idag var första träningen och det gick oerhört bra för alla för att inte ha tränat på heela sommaren!
Jag och Carro hade skitkul och hoppade omkring. Vi höll stämningen på topp hela tiden som alltid haha! Ett leende förlänger livet.

Nu ska vi till grönan faktiskt hihi :) !

- Vendela

En ny dag

Det är lite kul att jag aldrig kollar statestiken på min blogg. Jag brukar alltså inte kolla hur många besökare som jag har osv. Men så fick jag för mig nu att jag skulle kolla bara för att. Det är lite roligt för att jag har fler besökare dom dagar som jag har skrivit ett inlägg. Då kanske andra tänker, men det är klart att du har blabla. Men det är det inte alls ? Hur fan kan folk veta när jag skriver ett inlägg ? Kan man typ prenumerera på bloggar eller?

JUSTE! Besök också passion.devote.se. Jag och Paulina skriver lite då och då. Men det är intressant att se vad ni tycker om det vi lägger upp och sådär :)!
Hon och Mirka är i Magaluf nu... så jääävla avundsjuk! Dom får ligga och sola och missa de första tre dagarna av skolan. Vi andra blev kvar här hemma tillsammans med depressionen.




- Vendela

Hey you

Seg dag !
Har inte varit på humör för särskilt mycket. Förstår inte riktigt varför jag känner såhär. Vill bara bort från jävla Sverige. Visst jag gillar mycket här. Men är så trött på dom gamla tråkiga rutinerna. Kan jag inte få flytta hemifrån i alla fall. Hitta mig en jävla lägenhet i stan.

Mycket man vill asså. Nu lyssnar jag på "I got a feeling" med black eyed Peas. Så jävla Bulgarien... Det har fan blivit sommar låten för mig. Gillar verkligen den !
Behöver verkligen komma iväg nånstans känner jag. Helvete vad skönt det hade varit. Men naturligtvis går det emot normen att bara åka någonstans. Att göra saker helt random går inte ihop så ofta.

Rise and shine

Today....ja du vad händer idag egentligen. Igår var jag med Linnéa och Hanna på Nivå en stund. Sen drog vi till donken, till Linnéa och sen slutligen till Erik. Där vi alla snabbt somnade. Trevlig kväll, bara det att jag var så jävla trött. Hade inte räknat med en helkväll.

Pappa kom och hämtade mig idag hos Linnéa, efter att vi hade ätit frukost tillsammans. På vägen hem kom jag att tänka på massa saker, en av dom var: Är det lättare eller svårare för kändisar att hitta kärleken?
Jag menar, det kan ju inte vara svårt att hitta ragg. Men hur kan man säkert veta att personen inte bara är ute efter kändiskap eller pengar? Det måste fan vara tufft...

Jag hoppas på att hinna göra nånting kul innan skolan börjar :). Får väl se vad som händer!



- Vendela Linda Maria Söderberg

When your gone

Jag vet att vi alla tvivlar på oss själva ibland. Tvivlar på hur det ska sluta och om allting kommer att bli bra. Att inte veta hör till framtiden, låt det vara så. Ibland är det bra att ta en dag i taget. Jag vet att jag säkert aldrig kommer att få se dig igen. Vet inte hur jag känner för det, men jag kände äntligen någonting nytt och för stunden var det fantastiskt...
Nu är jag tillbaka på jorden igen.
Tillbaka i nuet.
Jag måste ha inbillat mig alltihop, för var är du nu?

Hej på er alla!

För att vara ärlig har jag faktiskt inte orkat skriva nånting sen jag kom hem i lördags... dumt med sant. Har varit lite depp över att skolan snart börjar igen. Orkar inte med den där skit linjen. AJA!

Sunny Beach var skitkul, vi träffade massor av nya vänner, mest svenskar, men även våra kära norska grannar och killen under oss  som lekte spiderman. (Han klättrade upp till vår balkong helt random..) Han var britt i alla fall.

Vi festade och drack hela dagarna i två veckor så vi är rätt slitna nu, kan jag säga och tala för oss alla tre.

ANYWAYS, tänkte lägga upp lite bilder som inte hamnat på facebook. Titta och njut :)



JA, det var ett litet bildmaraton. Kommer antagligen fler imrogon,
som man kan skratta länge åt!

- Vendela Linda Maria Söderberg<3