Min pojkvän, var är du?

Min drömkille ska:

- Ha fin klädstil, han ska veta hur han ska klä sig
- Vara okänslig mot andra
- Vara omtyckt
- Se bra ut
- Vara sportslig
- Vara brunhårig
- Vara brunögd
- Vara lagom svartsjuk
- Vara beskyddande
- Vara lång
- Vara vältränad, gärna lite solbränd ;)

HAHA, jaa... jag bara satt och tänkte och kom på att det är såhär du ska vara för att passa perfekt med mig. Men vad är perfekt egentligen? Antar att du inte finns. (Listan är inte i ordning) :p

- Vendela Linda Maria Söderberg

MIN FILM FUNKAR!

Nu har äntligen min film med många av mina underbara vänner fungerat att lägga upp på youtube!

WOHO! Har inte så många filmer med alla och det är därför som det inte finns klipp med alla, plus att jag inte riktigt förstår hur man redigerar än. Det är min syster som gör det hela tiden. Men ja såhär kan det sluta när man har det tråkigt!

 



- Vendela

HEJ!

Hej hej hej!!!

Igår var jag och firade min bästa vän Paulina som fyllde 18 år! :) Vi var först hemma hos henne, där vi drack lite vin och hon öppnade presenter. Sen gick vi och åt på östermalm på nått thailändskt ställe. Det var god mat, kändes verkligen som att man var i thailand, inte för att jag har varit där. Men det var seriöst 40 grader där inne, tur att vi satt vid fläkten haha som vi inte ens fick ha hela tiden, men men.

Sen gick vi till the bridge där Mirka tydligen var lite VIP, och Paulina och marika hade VIP kort vilket jag glömde att ta i slutet av kvällen. Så vi gick före i kön mycket nice, men a sen stog jag inte med på VIP listan för den var dåligt uppdaterad, men vakten sa att det inte spelade någon roll så jag kom in utan att betala i alla fall hihi !

Där fick vi ett eget bord och kvällen var lyckad för paulis hade kul :) hihi!



SLUT! - Vendela

Vilken dag!

Idag har det hänt sjukt mycket och sjukt lite. Jag och Carro har varit busiga som vanligt.
Igår var vi på Jonas träning och kollade in Järfällagymnsterna, själv tillhör jag och Carro GK Hermes. Så det var kul att se, dessutom har dom en enormt stor sal, med massa olika redskap. Det var som att komma till en gymnastik dröm, mina tjejer hade älskat det!

Idag försov jag mig till spex fotot, så jävla illa, har inte vart med på ett enda spex foto i hela mitt liv nu.Det är ju kul...
Sen missade jag mitt jobb, skulle vara vikarie i en förskole klass. Är så besviken på mig själv eftersom att de verkligen räknade med mig. Sen hade jag en SYV tid för att få vägledning om vad jag ska göra efter gymnasiet som jag också missade. Sen hade jag ledarskaps prov, som inte alls gick bra, min hjärna bara snurrade och orden som jag försökte skriva kom inte ut. Jag lovar att hon skrattar när hon kommer läsa mitt prov, vet inte ens vad det står. HAHA.

Sen kom pappa, Linnea och Leo och hämtade mig efter att jag fått en present av Carrie, så gulligt!!!
Det var en svart klänning som var tight upptill och föll sedan ned för sidorna. Det var paljetter på klänningens undre del och en vit stor rosett under bysten. Jätte jätte fin! Har bild på den som jag ska lägga upp sen :)!

Sen sov jag heeeeeeela dagen och vaknade klockan tio. Mamma säger att jag fortfarande är sjuk och jag tror på henne, eftersom att jag hostar helt tiden, har fortfarande ont i kroppen och mår illa 24/7. Dessutom sover jag så mycket och har ingen ork i kroppen.

Jag missade träningen idag, men här är ett videoklipp från när tjejerna tränade i söndags:). <3



Juste a picture, men tusen ord.





Tack Linnéa <3

Jag är ganska konstig.

.................Ehm ja.

Idag har jag varit i skolan och skrivit kemi prov, det sög och jag höll på att dö. Vilken tur att jag lärde mig allting precis innan vi gick in i klasrummet. Vet att jag hade tre rätt i alla fall. Vi gick igenom psykopater på psykologin och kom fram till att jag en gång umgåtts, bott och iprincip andats samma andetag som en psykopat. Kanske därför jag är så konstig.
Jag är ledsen att jag stöter bort alla från mig, jag vill inte att nån tar illa upp, men just nu är det tungt och jag behöver mina vänner som verkligen känner mig.
Det var därför det var så skönt att få träffa er idag, Denise och Corinne :)!

Jag saknar allt det där gamla även om det man hade då inte var mycket i sig. Men man hade drömmar och man visste inte vad som väntade i framtiden. Allt var så spännande och det är så härligt att följa sina vänner och se vad som hänt dom. Jag menar jag och Corinne gick i samma klass från sexårs till nian. Så kul att se vad som hänt och händer. Jag saknar er, vi måste träffas oftare. Det är underbart skönt att bara sitta och snacka med er. Det betyder mycket för mig.

Nu sitter jag hemma hos Linnéa :), hon är och badar och jag sitter här. Tror hon är klar snart haha!

Mysigt mysigt, imorn är det fysik redovisning! WOHO!

(Bilden fick inte vara med på facebook av Erika, gissa varför...)



-Vendela

Du vet inte

Jag har aldrig varit riktigt ärlig i denna blogg om vi inte tänker på typ det första inläggen som jag gjorde då jag hade pojkvän och var bortskämt lycklig. (På utsidan) snälla pojkvännen gör inte allt...

I alla fall jag vet att jag kände mig starkare förut att jag inte hade genomgått lika mycket ont. Jag skulle kunna rabbla en lista på allt som tynger mig, men varför skulle jag göra det här? Varför skulle jag göra det för någon över huvud taget? Den andra personen vinner ingenting på det och jag förlorar bara min stolthet. Jag vill INTE berätta allting! Det är ingen som vet allting, verkligen ingen. Jag undangömmer så mycket och kommer veta exakt hur jag ska bortförklara allting.
Jag vill sova genom livet på så sätt behöver jag inte vara med och se på eländet eller hur fan det nu stavas.
MEN ÅHH, det enda jag ville komma fram till var att jag inte har nån att vända mig till när jag känner mig nere. Det finns ingen där och försök inte förneka det. MEN det är för att jag själv har valt det. Jag är känslokall och vet inte hur man gör. Jag vill inte berätta, sccchhh! It´s a secret...

Titta på the break down...


Orkar inte fortsätta haha...



Sjuk

Jag har varit lite små sjuk hela veckan. Idag tvingades pappa komma och hämta mig för att jag inte kunde ta mig hem på egen hand. Varje steg kändes som ett maratonlopp. Jag kan inte andas ordentligt, vilket gör att jag blir jätteanfådd. Dessutom hostar jag torrt och har jätteont i bröst och ryggen. Har även ont i huvudet ögonen, tänderna, öronen, händerna och halsen. Så har jag feber.
Fattar inte var det kommer ifrån eller vad det beror på. Har hamnat efter i skolan på grund av detta känns det som, skitjobbigt! Imorgon ska jag till vårdcentralen och få reda på vad jag har för nånting.


Berättar hur det gick imorgon orkar inte sitta här på stolen.

(Bilden är från Bulgarien i somras)


- Vendela


SHIT VAD BRA NEW MOON!





BLIR HELT TILL MIG!! VILL ATT DEN SKA KOMMA NU!

When your gone

Idag var ingen rolig dag, jag glömde mobilen hemma och var allmänt seg i skolan. Ingenting har gått min väg och allt känns bara jättedåligt. Fy fan vad tråkig jag är som skriver sånna här saker, men jag har inte tvingat nån att läsa det heller.
Jag hittade en gammal låt igår, det var vår låt och jag kommer alltid att älska den. Jag saknar dig och jag saknar vår tid tillsammans. Men jag har lärt mig att gå en annan väg nu och du är inte den du var då. Han finns inte längre och det är som att han aldrig fanns. Kolla musikvideon (lägg märke till hur lik Avril är min syster) och gråt med mig...

Kommer du ihåg?





Letade länge efter ett klipp som gick att bädda in, inte många som ville dela med sig av detta vackra verkar det som.

Tjabba tjena!

HEJHEJHEJ! Idag har jag varit på psykologi lektionen, skitduktigt av mig. Sen åkte jag och Carro till Sandys där vi fastnade och pluggade matte. Jag blir aldrig av med matten...
Sen kom Linnéa och vi gick och kollade i affärer.

Jag ska köpa:
En halsduk, jättestor och lång plus en till som går runt halsen. Mysigt!
Stövlar som går upp över knäna. (med och utan klack tror jag) Annars lutar det mest åt utan klack hållet, jag gillar ju inte att bli längst i världen. Jag är ju redan 1,74 cm lång.
Stickad kofta

Igår satt jag i fleera timmar och redigerade en film och när jag väl skulle publicera den på youtube så fungerade det inte :(. Men nu håller min kära lillasyster Lillyjan på att lägga upp den, hon är grym på att redigera filmer och få dem att bli skitbra! Love you sister, tack för hjälpen! Så nu får vi hoppas att det fungerar då kommer jag att lägga upp den här på bloggen inom kort ;)!

SEE YOU SOON hoppas jag

En fredag

HAHA, det är så kul att man aldrig vet med mig och Carro. Man vet ALDRIG vad vi ska hitta på. Var kommer nu denna idé ifrån? Vet inte , tror det var våra smarta hjärnor. BTW älskar att Carro har skrivit det här inlägget aspackad :P. (www.puzzlejewels.blogg.se)







Kvällen slutade med att jag och Carro halvsov på vägen hem :)!<3

11 September

Nu är det exakt 8 år sedan world trade center kollapsade. Den dagen minns vi alla som en sorgens dag. Det var även då man hittade ett barn, död i skogen och om jag minns rätt var hon även våldtagen. Varje år, just på denna dag, har någonting ont inträffat världen.

Jag undrar och jag tror alla undrar vad som ska hända idag.

Har försovit mig 4 timmar. Det är vad som hänt mig än så länge. Imorgon fyller min lillebror 1 år och på söndag fyller min lillasyster 16 år. Nu sitter jag här vid datorn och ska försöka komma iväg till den sista lektionen som börjar klockan två, detta för att den är betygs satt och det vill jag inte missa.

Har precis lagt in uppgifter om min blogg på eniro. Vet inte varför jag tyckte det var kul att bara göra nånting med bloggen. Visst jag tänker, varför ska just jag vinna priserna? Ingen aning, kommer antagligen inte bli så eftersom att så många andra också har anmält sin blogg och de är antagligen mer aktiva än mig. Men jag stressar hela tiden och känner iprincip aldrig att jag har tid för att skriva någonting på min blogg. AJA.

Today

HELLLOOOOO!

Idag gick jag inte till skolan, för jag tror att Leo har smittat mig med hans förkylning. Läskigt med förkylningar nu när man vet att svin influensan härjar :P. 
Men i alla fall, sen pluggade jag lite i typ en halvtimme. Sen åkte jag in till stan där jag träffade på Carro, Malin och Sandra. Vi satt där ett tag sen gick Sandra och ersattes av Jonas.
Så åkte vi till träningen, och ja det är typ det. Min dag har inte sett roligare ut tyvärr.

De här bilderna la jag upp igår på min och Paulinas blogg: www.passion.devote.se

 

Bye bye!

FANFANFAN!

FAN! haha, jag somnade efter att jag skrev det förra inlägget och vaknade upp för två timmar sen, har hunnit duscha i alla fall. Men var gick tiden till att plugga? JO jag sov bort den... Ush får panik när det blir så men aja.
Det är söndag kan jag skylla på och jag har en dag imorgon innan provet också :) hihi! Psykologi B är det!

HEJDÅ OCH GOD NATT!



GALET SEG

Fan jag somnade... när fan somnade jag igår? Har ingen aning, vet bara att jag var uppe sent. För imorse väckte mamma mig och påminde mig om att det var gymnastik träning. tjoho?
Så jag gick upp och åkte till träningen iprincip. Därför är jag galet seg idag!

Emma körde flickis salto, på tumbling och även flickis flickis salto på luftgolv. Skit bra jobbat , riktigt snygga volter också! Lite tråkigt att jag inte har nån film på det.
Linnea körde en flickis salto, och massa snygga skruvar. Duktig lillasyster!
Sandra körde flickis salto, massa flickisar och dubbel volt (ingen perfekt landning men what the hell)!
Linda körde flickis salto på tumbling och luftgolv. Hon körde även helskruv på trampolin och halvskruv på trampett.
Lilo körde flickis !
Alitzel körde handvolter som vanligt :)


JAA, sen åkte jag till stan och kollade på Carro... hmm låter bra. men ni får se vad jag menar när ni också "kollar" på henne haha! Hon var med Paoui (eller hur dom stavar det).
Trevligt. Där köpte jag en hårinpackning, tyckte faktiskt att det behövdes. Det var B5 vitamin och luktade grapefrukt. Det var för torrt och skadat hår. Hoppas på att det fräshar upp mitt nyfärgade hår !
Faktiskt kampanjpris kostade bara 59 kr! (den hette PhO typ? orkar inte ta upp den).




- Vendela S

 

A walk to remember

Nu sitter jag här som en tönt med tårar rinnandes ned för mina kinder.
Jag kan inte hjälpa det, varje gång jag hör låten så slocknar mina hjärna och allt jag kan tänka på att det vackra.
Vad som hänt och vad som kommer att hända. Jag tänker på hur jag lyckats överleva allt och fortsätta stå på benen.
Så som alla känner ibland. Skillnaden är att jag känner det otroligt starkt när jag hör den här låten, det är därför den är unik för mig. Jag älskar både den och hela filmen.

I am sorry

Du vill ta tillbaka saker som du en gång gjort, men inser att det inte går. Vad gör du då?
Svar: Ingenting...

You dont know what you got untill you missing it a lot.. I apologise from the bottom of the heart.. What I did to you was hurtful, what I´m going through is hurtful.

It was a foolish game I played. :)




-Vendela Linda Maria Söderberg

This is me

Precis min historia :





- Same person, men bara den som känner mig kan säga vem som verkligen är jag.
Vendela

What a feeling

Asså helt seriöst? Jag undrar om jag någonsin kommer att tro på det här med happily ever after ?
Whats the fucking deal?
Jag tror att det finns nån för oss alla, men när den personen inte känner att just jag är rätt för den? Alltså förstår ni ? Att det inte är ömsesidigt? Hur fan gör man då? Det måste ju vara nån som känner likadant men det går ju inte alltid liksom.
Whatever.
Igår var jag i skolan gick heldag, woho. Inte... Sen skulle Carrie till västerås , så jag följde med henne och fikade en jättesnabbis innan hon träffade hennes syster. Efter det drog jag till solna centrum för att möta upp carro. Jag hade inget att göra en liten stund så jag köpte en fest topp/klänning. Assöt, skurning i ryggen och en halskrage? Säger man så? Aja kan visa sen eller nått.
Sen var vi hemma hos carro och färgade håret. Hon fick för sig att göra massa cp saker, så japp det gjorde hon. Klippte håret på sig själv. Men a det blev snyggt.

Jag är något mer brunett nu och inte lika orange. Carro är rödhårig. :)
NICE!

Idag ska jag på bio med Linnéa A, ska bli skitmysigt. Sen får vi väl se.

 

-Vendela

keep quiet

Det du bryr dig om ska ingen ta ifrån dig. Det du älskar ska du kämpa för. Tror du på dig själv, så kommer du långt.

Jag var och åt middag med Linnéa A, för några dagar sen. Skitmysigt, då fick jag också tre stycken skivor med bilder. Hade inte ens sett alla. Måste uppdatera oftare och visa er kära läsare bilderna ;).
Har fått lite klagomål om att jag inte skriver så ofta. Men herregud jag går natur på gymnasiet. Och för er som inte vet pendlar jag hela tiden mellan olika kompisar vilket gör det jobbigt ibland att sätta sig framför en dator. Jag föredrar att skriva för hand.

Caroline, min kära Carro, me love you. Har spenderat mycket tid med henne och har varit bäst som vanligt. Tack att du finns bästa kompis!

Hurtfull, lyssna på den. Den är till dig, speciella människa.








- Jag älskar sommaren och hatar hösten.
Vendela