Finally internet again

HAHA, nu sitter jag vid poolen där det finns internet och ska skriva några rader.
Igår var det stora bröllopet och det var så vackert att jag inte kunde hjälpa att gråta. I år måste det ha varit rekord många bröllop. Igår var det hela tre stycken bröllop här nere i byn! Tre stycken för denna lilla by utanför stora staden, är väldigt mycket ska jag säga. Sen har jag sett brudar ute som har festat loss (haha) efter sitt bröllop och sen i Sverige har jag sett möhippor. Sedan har vi ju kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel som gifte sig. 

Jag har inga bilder från bröllopet. Men vi filmade vilket även en proffs filmare gjorde med en stor kamera och stor lampa som lyste i ens annsikte. Det fanns även en fotograf på plats som tog många foton. De blev säkert jättefina. vet inte om jag kommer att kunna lägga upp dom, men jag ska lägga upp lite bilder så fort jag kan i alla fall :) 

Min bästa vän var jättevacker igår i alla fall! <3



 

I farmors lägenhet

Nu bor vi i farmors lägenhet, det är jätteskönt.
Igår var vi i aqua park, kom dock dit väldigt sent så vi hann inte åka så mycket vattengrejer, men det var ändå en kul upplevelse. Det tar ganska lång tid att åka dit, och påvägen dit stannade vi vid ett köpcentrum och köpte lite grejer till bröllopet jag och Linnea :) !

Idag har jag legat nere vid stranden som man gör varje dag och nu sitter jag och syster i en park där det finns trådlöst internet för det finns inte det hemma hos farmor nämligen, vilket är joooobbigt. Men men.
Får se var kvällen bär mig och hur denna natt slutar. Bara två dagar kvar till bröllopet ! hihi spännande.




I farmors lägenhet

Nu bor vi i farmors lägenhet, det är jätteskönt.
Igår var vi i aqua park, kom dock dit väldigt sent så vi hann inte åka så mycket vattengrejer, men det var ändå en kul upplevelse. Det tar ganska lång tid att åka dit, och påvägen dit stannade vi vid ett köpcentrum och köpte lite grejer till bröllopet jag och Linnea :) !

Idag har jag legat nere vid stranden som man gör varje dag och nu sitter jag och syster i en park där det finns trådlöst internet för det finns inte det hemma hos farmor nämligen, vilket är joooobbigt. Men men.
Får se var kvällen bär mig och hur denna natt slutar. Bara två dagar kvar till bröllopet ! hihi spännande.




Kusinernas sista middag

Idag var jag trött på morgonen och sov till typ tjugo över tolv, vilket kanske var tur för de rengjorde poolen och hade därför hällt i massa klorin i vattnet. Pappa visste inte detta för att han var uppe tidigt på morgonen med Leo för att bada. Därför dök han i bland massor av klorin, faktiskt farligt :P hahaha men det var ändå så komsikt! När han var i luften av sitt dyk skriker alla som jobbar på hotellet NOOOO NOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHA, jag sov ju, men jag kan tänka mig hur det såg ut.

Vi låg alltså nere på plattformen vid stranden och badade i havet idag. Sedan gick alla och gjorde sig i ordning för att vi skulle äta en sista middag vid plattformen med våra kära kusiner. De åker nämligen hem imorgon, vilket även min farmor gör. Kommer att bli väldigt tomt men jag har ju bästa vännen kvar här nere. Imorgon flyttar vi alltså in i lägenheten :)! Ska bli skönt faktiskt, jag har aldrig bott på hotell här nere och jag kan inte säga att jag får samma känsla av att vara här som när jag bor i längeheten. Det blir mer riktig utomlandskänsla där och man kan verkligen koppla av. 

Imorgon tror jag även att jag hänger med till aqua park, om jag orkar :P haha! Men det kan ju bli kul! 


 

Sur le mar

Idag när jag vaknade hade mamma, farmor, Justin och Veronica åkt till Milas för att gå på en marknad. Själv orkar jag inte gå på den längre, för det är så otroligt varmt och det kryllar av äckliga killar och folk som skriker.
Mamma hittade i alla fall lite saker som hon köpte.

Jag har snart läst ut min bok som jag har med mig hit: "The second life of Bree Tanner". Den är bra, Stephenie Meyer är så bra på att skriva. Önskar att mina böcker blir publicerade en dag och gjorda till film. Hade varit så jävla häftigt!

Ikväll gick vi till en fin restaurang vid havet som hetter Sur le mar. Där åt vi en turkisk rätt som heter Amphora Kebab, vilket är ett måste att testa om man åker till Turkiet! Det är som en gryta gjord i en kruka. Den serveras innuti en brinnande kruka, som de sedan hugger av toppen på och häller ut innehållet på en tallrik.














Badbåt

Idag har jag spenderat hela dagen på en båt! Båten åkte till många olika vackra stränder där man fick hoppa av och bada, har åkt den förut så jag kan hela turen utantill. Men det är alltid lika roligt och härligt. Jag låg längst fram i båten på däck och solade medan vi åkte fram på havet. Min syster var duktig och tog lite bilder. Jag tror att jag klarade mig från att bränna mig idag faktiskt! HAHA

Igår var vi ute jag, Linnéa A och gänget som är här nere. Det var kul, men en pinsam sak hände dock... Helt plöttsligt köper en kille in 17-18 rosor till mig! TILL MIG! Som såklart blir helt paff och inte vet vad jag ska säga, jag har nämligen någonting emot romantiska killar, eller jag tycker bara att det blir så pinsamt. Som nu till exempel, alla runt omkring stannade upp och kollade när jag fick min stora  bukett rosor, och gjorde ljud som: aawwww.. medan jag bah, eeeehhh thank you! hahahah, de som känner mig förstår antagligen hur jag såg ut!









Jag och kajsa lekte bodybuilders






Veronica och Jag hoppar från båten hahaha






Fun day

Jag vaknade upp trött idag, men tog mig ner till poolen och låg där i den starka solen och vilade. Min och min familjs vänner var där, det var kul. Leo (lillebror) lekte med Linneas lillasyster (Gamze) som två galningar haha så sjukt söta!

Efter några timmar vid poolen drog jag upp till rummet och vilade en stund, sedan fixade jag mig och gick ner med familjen till palm beach. Där åt vi middag på en plattform ute i havet med ett stort sällskap.
Leo träffade två kompisar, en dem är son till våra kompisar. De lekte och sprang runt, tills en av hans kompisar skulle springa fram och krama Leo. Leo flyger ner i stengolvet och slår i huvudet. Han började att blöda lite, men sen var han glad igen och det var ingen fara. Blev bara skiträdd för det såg så hemskt ut, Leo är så liten och har dålig balans och pojken som skulle krama honom var typ ett huvud längre, men men barn gör illa sig hela tiden!

Efter det blev jag upp plockad av my friends som kom och hämtade mig med bil. Vi drog in till staden och satt på starbucks och snackade. Sen drog vi till ett ställe vid stranden, alla möbler var i vitt det var jättevackert! Där tog vi några drinkar och pratade och hade det trevligt!
Nu är jag hemma på hotell rummet igen efter att ha blivit lämnad med bilen, det är så härlig känsla att åka bil med hög musik och vinden blåser genom håret. Det blir till att gå upp i tid imorgon och sova i solen, eftersom att klockan är rätt mycket. Halv fem här i Turkiet. 

På plattformen idag när vi åt middag

 

Bilden är från första dagen vid poolen :)






Tack!

Min systers kompis Adde fixade till min header som vi alla vet har varit otroligt hemsk och tråkig länge nog nu.
Nu ser min blogg mycket trevligare och betydligt bättre ut!

Tack Adde!

Från Turkiet

HELLO!

Tänkte att jag kan skriva lite nu ikväll igen, eftersom att det mest blir till att sola och bada, sen upp fixa sig, ner på stan och äta sen hem och ta någonting att dricka och sätta sig på balkongen.
Säger det igen, har säkert redan sagt det ett par tusen gånger tidigare, men jag är ju här mest för att min bästa vän ska gifta. Vilket gör att jag spenderar mycket tid tillsammans med min stora familj. Det är jag, mamma, pappa, Linnea och Leo (min familj), sen är det faster Liselott och Inke som är föräldrar till mina kusiner Kajsa och Pontus. Sen är det farmor och hennes man. Sen är det en till faster som är den yngsta till mig som också är här med hennes fästman Justin. Sen självklart my best friend och hela hennes familj. Oturligt nog kan hon inte ses så mycket, men det är ju förståeligt nu när det är mycket med bröllopet.

Idag har jag hängt nere vid poolen, simmade mycket för jag har bränt mig hehe, tänkte att det var bra träning också såklart haha.. Sen åkte vi in till Bodrum, stora staden där det kryllade av turister och människor som skulle festa. Vill också ut och dansa, men som sagt är jag här med min familj och det skulle inte vara så lyckat att dra ut ensam ! haha, vi får väl se när vännerna har tid. Såg massor av vackra båtar när vi satt vid en restaurang på stranden precis intill vattnet. Allt från söta små badbåtar till stora lyxbåtar. Såg även en club där ett live band spelade hög musik och dansgolvet var enormt. Cluben tog en även ut på havet med en stor båt där festen fortsatte. Måste undersöka staden mer, känns som att det kommer upp nya ställen varje år.




Kusin Kajsa




Kusiner, fastrar, Syster Linnea vid middagen på stranden

TURKIET

Är i Turkiet nu :) Har det jääättesköönt. Sitter och väntar på en drink....hm undra hur den kommer att smaka! Haha


Kan lägga upp bilder sen kanske om jag orkar och har tid.
Det är jättevarmt här och jag har bränt mig. Ovaligt mycket turister och fina båtar ligger i hamnen.
Fick precis reda på att Madonna har hus här , lite kul ;)

<3

Hey hoe, lets go!

IIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
Är så yber taggad att komma iväg till solen nu. Alla åker ner nu och jag ser så många underbara bilder!
Kom ju som de flesta vet precis hem från England och nu bär det av igen! Ska bli så underbart skönt att få komma iväg. Jag kommer att få riktig utomlandskänsla när jag är där. LOVE IT!
Jag ska ner till Turkiet- Bodrum, som de flesta år. I år är det bröllop nämligen och då är det ett måste att åka ner. Ska bli jätteroligt att se bästa vännen i en vacker klänning. Hoppas att dagen blir fantastisk.

Någonting som är liite tråkigt, är att det antagligen inte kommer bli mycket festande för min del. Då planerna med vännerna blev ändrade pga, sommarjobb osv. Men jag har hört att det sker mycket roligt på bröllops efterfester? Är det sant? Har aldrig varit på bröllop i denna ålder.


Sommar



Jag låg och funderade igår. Jag kom fram till massor. Jag kom fram till varför jag mår som jag mår.
Tiden läker inte alla sår. Men tiden lär oss att acceptera vad som är.


(Passande rubrik?)


Inte skrivit på länge

Jag har hunnit göra rätt mycket saker sedan jag skrev här sist. Nu är väl den största händelsen att jag har varit i London. Hihi hemlig info där! Eller egentligen inte, men jag vill som alltid inte säga någonting innan det är bestämt, klart och bra. haha

Jag har precis kommit på hur underbart bra mitt liv är egentligen. Men en sak som jag kan sakna ibland är att ha en person i mitt liv som jag kan ringa när jag vill och som jag kan träffa när jag vill. Ibland känns det som att någonting saknas, men det kan ha att bero på alla människor som kommer och går i ens liv.
Det kan jag säga utan att mena att mina vänner inte är de mest underbara i världen.